Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ψεύτικη η απειλή της Ferrari

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ψεύτικη η απειλή της Ferrari

FORMULA 1

Ψεύτικη η απειλή της Ferrari

FORMULA 1

Την πεποίθησή του πως η απειλή της Ferrari να αποχωρήσει από τον μαγικό κόσμο της Formula 1 αν δεν ικανοποιηθεί σχετικά με τις αλλαγές των τεχνικών κανονισμών από το 2021 είναι ψεύτικη, εξέφρασε ο Christian Horner.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O επικεφαλής της Red Bull Racing κάθεται προφανώς στο… άλλο άκρο του τραπεζιού αφού οι προτάσεις όπως έχουν διαρρεύσει, ανοίγουν την πόρτα σε νέους κατασκευαστές όπως η συνεργάτιδα της Red Bull, η Aston Martin (διαβάστε περισσότερα για την προετοιμασία της να μπει στο σπορ, πατώντας εδώ).

Αλλά ασχέτως… τοποθέτησης, γνωρίζει καλά τα παιχνίδια πολιτικής που παίζονται στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και πόσα αυτή προσφέρει πραγματικά στις εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτή. Έτσι, παίρνει σαφή θέση επί του θέματος.

Advertisement
Advertisement

«Μπορεί να κομπάζουν πως δεν χρειάζονται τη Formula 1, όμως ποια άλλη αγωνιστική πλατφόρμα μπορεί να χαρίσει αντίστοιχη πλατφόρμα προβολής στη Ferrari;  Η ιταλική ομάδα και το σπορ πορεύονται μαζί από το ξεκίνημα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ως θεσμός. Κανένας δεν θέλει να φύγει η Ferrari. Και δεν πιστεύω πως η Ferrari έχει το περιθώριο να χάσει την προβολή μέσω της Formula 1. Ακούγονται πολλά λόγια αλλά νομίζω πως όταν τα πράγματα ηρεμήσουν, η Ferrari θα είναι ακόμα εδώ», είπε ο Horner στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports F1.

Διαβάστε περισσότερα για την απειλή από πλευράς της ιταλικής ομάδας, πατώντας εδώ.