Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Lotus: Ζητείται ρευστό!

Ελλάδα 19:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lotus: Ζητείται ρευστό!

FORMULA 1

Lotus: Ζητείται ρευστό!

FORMULA 1

Τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν την Βρετανική ομάδα, ο Κίμι ακόμη περιμένει να πληρωθεί ενώ η συμφωνία με το fund, Infiniti Racing που ανακοινώθηκε πομπωδώς πριν λίγο καιρό τελικά δεν έχει κλειστεί ακόμη. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αρχιμηχανικός της ομάδας Άλαν Περμάν παραδέχτηκε πως ο φετινός προϋπολογισμός για την εξέλιξη του μονοθεσίου δεν επιτρέπει πολλές καινοτομίες: “Έχουμε ήδη ετοιμάσει τις βελτιώσεις για τους επόμενους αγώνες και δεν υπάρχουν πλέον δυνατότητες για άλλες εξελίξεις”.

Η πρόσφατη φυγή του τεχνικού διευθυντή Τζέιμς Άλισον που πλέον φορά τη φόρμα της Ferrari για πολλούς οφείλονταν ακριβώς σ’ αυτό. Στην έλλειψη πόρων για εξέλιξη της Ε21.

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Έρικ Μπουλιέ όταν ρωτήθηκε για τη συμφωνία με το Infiniti Racing που φέρεται ως αγοραστής του 65% της ομάδας τόνισε: “Είναι σίγουρο πως χρειαζόμαστε χρηματοδότη. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε σε λίγες εβδομάδες, ελπίζω να δώσουμε όλες τις σωστές απαντήσεις”.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του ο Ράικονεν επιβεβαίωσε πως δεν έχει ακόμη πληρωθεί, κατάσταση που επαναλαμβάνεται όπως και πέρυσι. Τόσο η Red Bull όσο και η Ferrari φλερτάρουν με το Φινλανδό πρωταθλητή που σίγουρα θέλει μονοθέσιο νικητή για το 2014 αλλά και να παραμείνει στη μάχη του τίτλου μέχρι το φινάλε φέτος.