Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παραμένει καψούρης ο Hamilton!

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραμένει καψούρης ο Hamilton!

FORMULA 1

Παραμένει καψούρης ο Hamilton!

FORMULA 1

Ο 28χρονος πιλότος της Mercedes διαλαλεί τιτιβίζοντας τον έρωτά του για τη Νικόλ Σέρζινγκερ την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls με την οποία έχουν χωρίσει. TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Όπως ίσως γνωρίζετε ο Χάμιλτον είχε μια παθιασμένη σχέση με έντονη σκαμπανεβάσματα την τελευταία πενταετία με την μεγαλύτερη του κατά έξι χρόνια Νικόλ.

Η σχέση τους επηρέασε σημαντικά την απόδοσή του στις πίστες το 2011 ενώ σε μεγάλο βαθμό ο Χάμιλτον παρουσίαζε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκονταν η σχέση τους. Όταν ήταν καλά μαζί, υπήρχε γαλήνη, όταν όμως τσακώνονταν τα σύννεφα πύκνωναν.

Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέχει παρασάγγας από το επαγγελματικό προφίλ που απαιτείται σε θέσεις και ρόλους όπως αυτός του Βρετανού πιλότου και σίγουρα οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί με τους οικείους του δεν βοηθούν.

Advertisement
Advertisement

Σήμερα ο Χάμιλτον αγωνίζεται με τα χρώματα της Mercedes και η τελευταία εμφάνιση της Νικόλ στα πάντοκ ήταν στο Μονακό το Μάιο. Από τότε η σχέση τους διεκόπη ακόμη μια φορά και σύμφωνα με την τραγουδίστρια αυτό είναι οριστικό.

Ο Χάμιλτον τις προηγούμενες μέρες έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter πως η Νικόλ είναι ο έρωτας της ζωής του αλλά η Νικόλ μιλώντας στη “Sun” ήταν απόμακρη: « Πολύ γλυκό εκ μέρους του. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε πια μαζί. Τελείωσε. Ξέρω ότι δημοσιοποιεί την επιθυμία του να είμαστε ξανά μαζί αλλά αυτό δε συμβαίνει».

Ο Χάμιλτον θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Mercedes αυτή την Κυριακή στο Ιταλικό GP(8/9) στο ναό της ταχύτητας, στη θρυλική πίστα της Μόντσα όπου πέρυσι είχε κερδίσει για λογαριασμό της McLaren.