Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Ο κίνδυνος μας εξιτάρει!

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hamilton: Ο κίνδυνος μας εξιτάρει!

FORMULA 1

Hamilton: Ο κίνδυνος μας εξιτάρει!

FORMULA 1

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Λούις Χάμιλτον. Αυτή αφορούσε κυρίως τη ψυχολογική προσέγγιση των οδηγών που συμμετέχουν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε συνδυασμό με τον παράγοντα: “κίνδυνο”. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το να προσπαθείς να ελέγξεις το άγχος σου αποτελεί μεγάλη πρόκληση… ακόμα και τώρα, έχω άγχος. Αν δεν νιώθω έτσι, σημαίνει πως δεν είμαι καλά προετοιμασμένος. Σίγουρα είναι ένα επικίνδυνο σπορ και είμαι χαρούμενος που διατηρεί κάποιο επίπεδο κινδύνου διότι αυτό είναι που το κάνει τόσο συναρπαστικό. Αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα σπορ”, είπε ο Χάμιλτον σε συνέντευξη για το αγγλόφωνο Al Jazeera.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την τολμηρή απόφαση του να αφήσει τη McLaren για λογαριασμό της Mercedes – κίνηση για την οποία τα αποτελέσματα τελικά των δικαιώνουν.

“Ήμουν μέλος αυτής της οικογένειας για τόσο πολύ καιρό. Από 13 ετών. Η σκέψη να φύγω, ήταν σαν να σκέφτομαι να φύγω από το σπίτι μου, δεν ήταν λοιπόν εύκολη. Ήταν όμως σωστή και η πορεία τον πραγμάτων με κάνει να νιώθω πιο δυνατός. Είναι τόσο αναζωογονητικό να βρίσκομαι σε ένα νέο περιβάλλον”, σχολίασε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.

Advertisement
Advertisement

Στο τελευταίο αγώνα, στην Ουγγαρία, ο 28χρονος Χάμιλτον πανηγύρισε την παρθενική του νίκη με τα ασημί βέλη.