Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Δε με πτοεί η φόρμα του Vettel!

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hamilton: Δε με πτοεί η φόρμα του Vettel!

FORMULA 1

Hamilton: Δε με πτοεί η φόρμα του Vettel!

FORMULA 1

Ο 28χρονος Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 δεν το βάζει κάτω παρότι βγαίνοντας από το μονοθέσιο στη Μόντσα στις πρώτες του δηλώσεις έλεγε πως τελείωσε γι’ αυτόν η υπόθεση τίτλος. ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Αφότου κρύωσε το μυαλό ο Χάμιλτον άρχισε να ιεραρχεί κάποια πράγματα: «Δε με πτοεί η φόρμα του Φέτελ. Οδηγεί πολύ καλά, όπως περιμένει κανείς από ένα παγκόσμιο πρωταθλητή και είναι άξιος συγχαρητηρίων γι’ αυτό ενώ ταυτόχρονα είναι και ισορροπημένος σα χαρακτήρας. Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο καλύτερο μονοθέσιο και το εκμεταλλεύεται ανάλογα. Δεν κάνει λάθη όμως εμείς θα συνεχίσουμε να τους πιέζουμε, έχουμε καλή ομάδα και αισθάνομαι πως μπορούμε να τους κερδίσουμε σε μερικούς από τους επόμενους αγώνες. Όμως δεν αρκεί να κερδίσω και τους 7 αγώνες που απομένουν αν αυτός τερματίζει 2ος».

Ο Φέτελ προηγείται στη βαθμολογία με 222 βαθμούς και ακολουθούν ο Αλόνσο με 169, ο Χάμιλτον με 141 και ο Ράικονεν που δεν βαθμολογήθηκε στους δυο τελευταίους αγώνες με 134 βαθμούς ενώ απομένουν ακόμη 175 να μοιραστούν.

Ο Χάμιλτον αποδίδει την ένταση και την αναστάτωση στον εαυτό του: «Μετά τις δοκιμές ήμουν πολύ θυμωμένος αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Μετέτρεψα όλη την ένταση σε θετική ενέργεια και στον αγώνα οδήγησα καλύτερα από ποτέ και εξάντλησα και την τελευταία ικμάδα δυνάμεών μου. Όμως στο τέλος θυμώνεις όταν βλέπεις μετά από τέτοια προσπάθεια ότι κέρδισες μόνο 3 θέσεις και 2 βαθμούς. Έτσι είναι τα πράγματα θα βελτιωθώ στους επόμενους αγώνες. Έχουμε ανταγωνιστικό μονοθέσιο θα βρεθούμε ξανά εμπρός από τις Ferrari και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Advertisement
Advertisement

Η F1 έφυγε τώρα από την Ευρώπη και οδεύει προς τη Σιγκαπούρη όπου είναι προγραμματισμένος ο επόμενος αγώνας στις 22/9.