Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Ποτέ βαρετή η F1

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hamilton: Ποτέ βαρετή η F1

FORMULA 1

Hamilton: Ποτέ βαρετή η F1

FORMULA 1

Ερωτευμένος με τη Formula 1 δηλώνει ο Λούις Χάμιλτον. Ο οδηγός της Mercedes δεν δικαιολογεί το χαρακτηρισμό… βαρετής στη φετινή σεζόν της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, επειδή ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι ήδη το φαβορί και για αυτό τον τίτλο. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μετά τη νίκη του στο Grand Prix του Βελγίου, ο οδηγός της Red Bull Racing άνοιξε κι άλλο το βαθμολογικό του προβάδισμα και με οκτώ αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, όλα δείχνουν πως πάρει για τη κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος οδηγών. Πράγμα που δεν πτοεί όμως τον Χάμιλτον…

“Δεν με νοιάζει αν κάποιοι βαριούνται, εγώ τρέχω μάχομαι, το απολαμβάνω και είμαι εδώ για να κάνω μία δουλειά που λατρεύω. Σε όλα τα σπορ υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να κερδίζει συχνά. Όμως δεν παραπονιέται κανείς επειδή για παράδειγμα στο τένις κερδίζουν οι αδερφές Ουίλιαμς”, είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ο Χάμιλτον τερμάτισε σχεδόν μισό λεπτό πίσω από την RB8 του Φέτελ στο Σπα. Υπολείπεται πλέον 46 πόντων του Γερμανού, σε μία σεζόν που όμως χαρακτηρίζει ήδη επιτυχημένη.

Advertisement
Advertisement

“Η φετινή μας πορεία αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Είμαι τρίτος στη βαθμολογία των οδηγών και είμαστε δεύτεροι στη βαθμολογία των κατασκευαστών. Δεν μπορούμε λοιπόν να είμαστε απογοητευμένοι. Αντίθετα, ακόμα δεν είμαστε πολύ πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και ελπίζω όταν φτάσουμε στις πίστες υψηλής κάθετης δύναμης, να έχουμε περισσότερες ελπίδες”, συμπλήρωσε ο οδηγός της Mercedes.