Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Hamilton: Είμαστε η δεύτερη δύναμη

Ελλάδα 10:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hamilton: Είμαστε η δεύτερη δύναμη

FORMULA 1

Hamilton: Είμαστε η δεύτερη δύναμη

FORMULA 1

Αλλάζοντας φέτος στρατόπεδο όντας πλέον οδηγός της Mercedes κι όχι της McLaren, ο Λούις Χάμιλτον είχε χαμηλές προσδοκίες για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013. Ωστόσο, φαίνεται πως η δυναμική της W04 τον έχει πείσει να επαναπροσδιορίσει το επίπεδο δυναμικότητας της ομάδας. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

“Είμαστε η δεύτερη καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Το να είμαστε τόσο κοντά, μιας και σε κάποια κομμάτια του αγώνα μονομαχούσα στα ίσια με τις Red Bull, με έκανε να νιώθω πολύ ωραία”, είπε στο βρετανικό περιοδικό Autosport ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.

Στη Σεπάνγκ πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο με τα ασημί βέλη. Πόσο μακριά είναι όμως και η πρώτη νίκη ως οδηγός της Mercedes;

“Η εμφάνιση στη Μαλαισία αποδεικνύει πως αν συνεχίσουμε να κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε αγώνα κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν”, είπε ο Βρετανός.
[nggallery id=1782]
Θα είναι αυτός το Grand Prix της Κίνας στις 14 Απριλίου; Αξίζει πως στη Σαγκάη, η Mercedes πανηγύρισε πέρυσι τη μοναδική της νίκη.

Advertisement
Advertisement