Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

H RBR θέλει Ricciardo και το φωνάζει

Ελλάδα 2:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H RBR θέλει Ricciardo και το φωνάζει

FORMULA 1

H RBR θέλει Ricciardo και το φωνάζει

FORMULA 1

Έχοντας εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Max Verstappen έως και το 2020, επόμενο μέλημα της διοίκησης της Red Bull Racing είναι να κάνει το ίδιο και με τον έτερο οδηγό της, τον Daniel Ricciardo.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με κάθε ευκαιρία, ο επικεφαλής της Αυστριακής ομάδας, Christian Horner, δηλώνει πως αυτό είναι το πλάνο των τετράκις παγκόσμιων πρωταθλητών, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι στον Αυστραλό.

«Θέλαμε πολύ να σιγουρευτούμε πως ο Max θα παρέμενε στην ομάδα μας έως το τέλος του 2020. Και το καταφέραμε. Τώρα θέλουμε πολύ να κάνουμε το ίδιο με τον Daniel. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης σεζόν αλλά μετά τον αγώνα του Άμπου Ντάμπι, θα συζητήσουμε για τη σεζόν που πέρασε, για την επόμενη αλλά και το μέλλον. Στόχος μου είναι να διασφαλίσω πως αυτό το δίδυμο, που είναι φανταστικό δίδυμο, θα διατηρηθεί και για τις επόμενες τρεις σεζόν», είπε ο Horner στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky F1.

Advertisement
Advertisement

Ενώ το συμβόλαιο του Verstappen έληξε στο τέλος του 2019, του Ricciardo λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν. Άρα η επιλογή να ανανεωθεί πρώτα εκείνο του Ολλανδού, δημιουργεί σκέψεις. Δίνει όμως και στον Ricciardo περισσότερες επιλογές – πράγμα που αναγνώρισε και ο ίδιος. Κι αυτό διότι ακόμα ούτε η Ferrari αλλά ούτε και η Mercedes έχει συμπληρώσει τη σύνθεση της ενόψει 2019.

Μένει να δούμε τι θα διαλέξει ο «Honey Badger»!

ricciardo-can17-podium-a640