Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

GP Άμπου Ντάμπι: Ταχύτερος ο Hamilton στα ελεύθερα!

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GP Άμπου Ντάμπι: Ταχύτερος ο Hamilton στα ελεύθερα!

FORMULA 1

GP Άμπου Ντάμπι: Ταχύτερος ο Hamilton στα ελεύθερα!

FORMULA 1

Ο Βρετανός πρωταθλητής παρέμεινε σήμερα ταχύτερος όλων στη Yas Marina.

Advertisement
Advertisement

ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

O τελευταίος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος δεν έχει σχεδόν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Λέμε σχεδόν κανένα γιατί 3 ομάδες οι Toro Rosso, Renault και Haas διεκδικούν την 6η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Πέραν τούτου οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο αγώνα περισσότερο ως δοκιμές εξέλιξης ενόψει της νέας χρονιάς. Εξάλλου όλες οι ομάδες θα παραμείνουν την ερχόμενη βδομάδα στη Yas Marina όπου Τρίτη και Τετάρτη 28-29/11 θα πραγματοποιήσουν δοκιμές με τα νέα ελαστικά της Pirelli του 2018 που παρουσιάστηκαν χτες στα πάντοκ.

Advertisement
Advertisement

Στο FP1 ταχύτερος όλων ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari με τους Χάμιλτον και Φερστάπεν να ακολουθούν με μικρή διαφορά. Η διαδρομή ήταν ακόμη αρκετά γλιστερή και η ώρα μη αντιπροσωπευτική καθώς ο ήλιος δεν είχε δύσει ακόμη όπως θα συμβαίνει την ώρα της εκκίνησης μεθαύριο. Ο Μassa στην τελευταία εμφάνισή του σε ελεύθερες δοκιμές μπήκε στην 10αδα με τη Williams.

24 11dfp1

Στο FP2 ο Χάμιλτον βρίσκοντας πρόσφυση με τη Mercedes πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο ημέρας με την πάρα πολύ μαλακή γόμα της Pirelli που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και αύριο και μεθαύριο στη Yas Marina. O Φέτελ ακολούθησε κατά πόδας με διαφορά μόλις ένα δέκατο δείχνοντας ότι οι δυο διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος θα παίξουν τον πρώτο ρόλο και στον τελευταίο φετινό αγώνα. Πιθανόν μαζί με τους δυο να δούμε και τους οδηγούς της Red Bull που έδειξαν σήμερα ιδιαίτερα δυνατοί.

Advertisement


24 11dfp2

Οι κατατακτήριες δοκιμές είναι προγραμματισμένες για αύριο στις 15:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθούν απευθείας από την Cosmote TV.

Advertisement