Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Εντυπωσιακό promo στο Vegas με πολύ θέαμα! (+video)

Ελλάδα 3:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1: Εντυπωσιακό promo στο Vegas με πολύ θέαμα! (+video)

FORMULA 1

F1: Εντυπωσιακό promo στο Vegas με πολύ θέαμα! (+video)

FORMULA 1

Το Grand Prix στο Las Vegas προωθείται από την F1 ως το μεγάλο event του 2023. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το launch party του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Και τα μεγάλα ονόματα του χώρου δεν έλειψαν. Οι Lewis Hamilton, Sergio Perez, George Russell και Alexander Albon προσέφεραν απλόχερα θέαμα στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί στους δρόμους του Las Vegas. Φώτα neon στα μονοθέσια και μυρωδιά καμένου ελαστικού από τα πολλά “Donuts” γέμισαν την ατμόσφαιρα.

Το θέαμα ήταν μοναδικό. Και φαίνεται πώς είμαστε ακόμη στην αρχή. Ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί σε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο. Όμως, έχουν ήδη αρχίσει οι προωθητικές ενέργειες με την συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του πρωταθλήματος.

Advertisement

Το Grand Prix στο Las Vegas έχει σχεδιαστεί από την Liberty Media ως το νέο Μονακό του προγράμματος. Ασφαλώς, η πρωτεύουσα της Nevada δεν διαθέτει την ιστορία του Πριγκιπάτου στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη στη Formula 1.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του σπορ έχουν σκοπό να το αναδείξουν σε ένα από τα prime events της χρονιάς. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε, διοργανώτρια του αγώνα είναι η ίδια η Liberty Media. Όλοι οι επιχειρηματικοί παράγοντες της περιοχής έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια.

Advertisement

Επιπλέον, φαίνεται ότι και το κοινό των ΗΠΑ στηρίζει τον νέο αγώνα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και αυτό παρά τις εξωφρενικές τιμές που έχουν τα εισιτήρια για το τριήμερο. Μένει να φανεί εάν ο πρώτος αγώνας έπειτα από 40 χρόνια στο Vegas θα δικαιώσει τις προσδοκίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alonso: Τα πρωταθλήματα του Verstappen έχουν μεγαλύτερη αξία από του Hamilton
F1 GP Μεξικού: Ο Verstappen των ρεκόρ!
Wolff: Είμαστε 10 μήνες πίσω από την Red Bull