Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν ανησυχεί για τη Honda o Hartley

Ελλάδα 4:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν ανησυχεί για τη Honda o Hartley

FORMULA 1

Δεν ανησυχεί για τη Honda o Hartley

FORMULA 1

Το Grand Prix Αυστραλίας με το οποίο άνοιξε η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018, είχε συνολικά πέντε εγκαταλείψεις. Μόνο μία από αυτές οφειλόταν σε υβριδική μηχανή και ήταν αυτή της Scuderia Toro Rosso.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Παρά την ιδιαιτέρως αυξημένη –σε σχέση με πέρυσι- αξιοπιστία που επέδειξε στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης η Honda, δεν κατάφερε να φτάσει στην ολοκλήρωση των 58 γύρων στο Άλμπερτ Παρκ και με τα δύο μονοθέσια τα οποία προμηθεύει.

Ο Pierre Gasly προδόθηκε από την ιαπωνική υβριδική μηχανή και ξεκίνησε με το αριστερό τη σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που φέτος κάθε οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει μόλις τρεις υβριδικές μηχανές για όλη τη σεζόν, δηλαδή μία για κάθε επτά Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τον teammate του, τον Brendon Hartley, είδε την καρό σημαία αλλά ήταν ένα γύρο πίσω από τον νικητή και κατετάγη δέκατος-πέμπτος και τελευταίος. Ωστόσο, ο Νεοζηλανδός δεν έδειξε ιδιαιτέρως προβληματισμός από την ατυχή εξέλιξη του αγώνα της Μελβούρνης.

«Νομίζω πως όλα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Από την πλευρά μου, δεν υπάρχουν αληθινές ανησυχίες. Μάλιστα απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Honda θα φέρει σύντομα και αναβαθμίσεις», είπε ο Hartley.