Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alonso: «Είστε όλοι ηλίθιοι» (updated)

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso: «Είστε όλοι ηλίθιοι» (updated)

FORMULA 1

Alonso: «Είστε όλοι ηλίθιοι» (updated)

FORMULA 1

Σάλο έχει προκαλέσει η έκρηξη του Φερνάντο Αλόνσο μετά το φινάλε της μάχης της pole για το ιταλικό Grand Prix. Στην έδρα της Ferrari, στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, οι κόκκινοι τα έκαναν πάλι θάλασσα και ο Ισπανός μίλησε με σκληρή γλώσσα! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/Seitan)

Advertisement
Advertisement

Ενώ οι Red Bull έκαναν το 1-2 με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σεμπάστιαν Φέτελ να πανηγυρίζει τη 40η pole position της καριέρας του, ο Ισπανός έμενε μόλις στη πέμπτη θέση, πίσω και από τον Φελίπε Μάσα.

Στις δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη αλλά και στη προσωπική του διεύθυνση στο twitter, έδειξε χαλαρός. Γελούσε μπροστά στην κάμερα, μιλούσε για σωστή στρατηγική, εκθείαζε τον teammate του.

Ωστόσο, μέσω ασυρμάτου, η αντίδραση του ήταν κομματάκι διαφορετική. Στο team radio* που ακολούθησε και σας παραθέτουμε, που είναι στα ιταλικά, ο Αλόνσο λέει: «Πραγματικά, είστε όλοι ηλίθιοι! Μάμα μία…».

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά, με τη Ferrari να τρέχει στο «Ναό της Ταχύτητας», τον πρόεδρο της ομάδας Λούκα Ντι Μοντετσέμολο παρών και τις πρόσφατες κόντρες τους να αναμένεται να αναθερμανθούν.

Update:
Προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, η Ferrari δίνει μία διαφορετική ερμηνεία στο συμβάν. Εστιάζει στη λανθασμένη ερμηνεία μίας λέξης αφού ενώ οι… κακοήθεις λένε πως αναφέρθηκε η λέξη «scemi=ηλίθιοι», η Σκουντερία λέει πως ο Αλόνσο χρησιμοποίησε τη λέξη «geni=ιδιοφυίες».

Η μία εκδοχή λοιπόν είναι:  «Quindi c’è da lasciarlo passare… veramente siete degli scemi, eh… mamma mia ragazzi»!

Advertisement

Η άλλη: «Quindi c’è da lasciarlo passare… veramente siete degli geni, eh.. Mamma mia…».

Αν και… ακόμα κι αν χρησιμοποίησε τη δεύτερη εκδοχή, πάλι ειρωνεία είναι. Τα συμπεράσματα, δικά σας…

Advertisement