Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το Gymkhana 10 θα είναι το πιο επικό απ’ όλα!

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το Gymkhana 10 θα είναι το πιο επικό απ’ όλα!

ΝΕΑ

Video: Το Gymkhana 10 θα είναι το πιο επικό απ’ όλα!

ΝΕΑ

Τελικά οι προβλέψεις επαληθεύτηκαν και το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ken Block με το θηριώδες Hoonicorn V2 να «φτύνει» φωτιές, αφορά όντως το Gymkhana 10! Μόνο που αυτό που μας ενθουσίασε δεν ήταν πως το νέο επεισόδιο της σειράς… έρχεται αλλά το τι θα περιλαμβάνει! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Το 10 το καλό λοιπόν, θα έχει γυρίσματα σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, με πέντε διαφορετικά οχήματα – ένα εκ των οποίων αποτελεί νέο project για το οποίο ο Αμερικανός δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες. Άλλα δύο από αυτά θα τα οδηγεί για πρώτη φορά στα video του (το ένα θα είναι το Ford Escort Coswoth RS ενώ δύο θα αποτελούν γνώριμους παίκτες (το ένα είναι το Hoonicorn V2 των 1400 αλόγων).

Όλα με το μπλε οβάλ σήμα της Ford που μαζί με τις Toyo Tires, Forza, Monster Energy και Can-Am είναι… «συνοδηγοί» του τρελού 49χρονου

Το εντυπωσιακό teaser video που προφανώς μας άνοιξε την όρεξη για ένα υπερθέαμα το οποίο θα απολαύσουμε μέσα στο 2018, δεν περιλαμβάνει μόνο στιγμές με εκρήξεις αδρεναλίνης, πλαγιολίσθηση και καμένο λάστιχο. Περιλαμβάνει και λόγια. Τόσο του δαιμόνιου Block όσο και άμεσων συνεργατών του που έχουν παίξει το ρόλο τους στα γυρίσματα του Gymkhana 10.

Advertisement
Advertisement

Ατάκες όπως… «όλα γίνονται τόσο γρήγορα που μοιάζουν εκτός ελέγχου», «θα είναι κάτι που δεν έχετε δει ποτέ στο παρελθόν» ή «ελπίζω να σας αρέσει γιατί δεν πρόκειται να το τολμήσω ξανά», είναι αρκετές για να μας πείσουν, πως αξίζει η αναμονή.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως μέσω του Amazon θα προβληθεί μία σειρά επεισοδίων που θα αφορούν στην προετοιμασία και τη δημιουργία του Gymkhana 10 αλλά θα κάνουν και αναδρομές στα εννέα Gymkhana που προηγήθηκαν, στη ζωή του Block και την αγωνιστική του δράση.

Μέχρι τότε, απολαύστε το video teaser…

Advertisement