Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το Tesla Cybertruck θα έχει ειδικές εκδόσεις

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Cybertruck θα έχει ειδικές εκδόσεις

Mobility

Το Tesla Cybertruck θα έχει ειδικές εκδόσεις

Mobility

Ο Elon Musk ξαναχτυπά και σε πρόσφατο tweet αναφέρει πως η ειδική έκδοση Plaid του Tesla Cybertruck θα είναι το αυτοκίνητο που θα οδηγεί ο ίδιος χωρίς όμως να διευκρινίζει το είδος του ειδικού χαρακτήρα που θα έχει η εν λόγω έκδοση

Advertisement
Advertisement

Το Tesla Cybertruck αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη επιτυχία της εταιρίας καθώς ήδη οι προκρατήσεις που έχουν γίνει – και μάλιστα με καταβολή του ποσού των 100 δολαρίων – έχουν ξεπεράσει τις 600.000. O Elon Musk ρίχνει όμως ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά καθώς βάζει πλέον στο παιχνίδι και μια ειδική έκδοση Plaid του Cybertruck.

Η Tesla έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα υπάρξει έκδοση Plaid τόσο για το Model S όσο και για το Model X η οποία θα έχει σαν βασικό στοιχείο την αναβαθμισμένη απόδοση με αυτή του Model S να αναμένεται μάλιστα μέσα στη χρονιά. Η εξαγγελία του Plaid Cybertruck από τον Musk ήρθε με ένα λακωνικό tweet στο οποίο αναφέρει απλά πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι αυτό που θα οδηγεί ο ίδιος.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια αυτό δεν δίνει καμία πληροφορία σχετικά με το ύφος που θα έχει η συγκεκριμένη έκδοση και ειδικότερα δεν ρίχνει φως στον τομέα που θα επικεντρωθεί η υποτιθέμενη αναβάθμιση της απόδοσης. Βλέπετε το Cybertruck είναι ένα όχημα με εκτός δρόμου χαρακτήρα οπότε θα μπορούσε να υποτεθεί πως η αναβάθμιση θα εστιάζει κυρίως στην ενίσχυση των εκτός δρόμου δυνατοτήτων. Όμως η Tesla είναι γνωστό πως έχει μια εμμονή με την ισχύ και τις εντυπωσιακές επιδόσεις επιταχύνσεων οπότε δεν αποκλείεται να εστιάσει για ακόμα μια φορά σε αυτό.