Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ειδική έκδοση Vibes για το ηλεκτρικό Renault Twingo Z.E.

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ειδική έκδοση Vibes για το ηλεκτρικό Renault Twingo Z.E.

Mobility

Ειδική έκδοση Vibes για το ηλεκτρικό Renault Twingo Z.E.

Mobility

Η Renault ανακοίνωσε την πρώτη έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το ηλεκτρικό Twingo Z.E. που αποτελεί την πρώτη απόπειρα της Γαλλικής εταιρείας στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Η ειδική έκδοση του νέου Renault Twingo Z.E. με την ονομασία Vibes περιλαμβάνει πολύχρωμες πινελιές στο αμάξωμα και στην καμπίνα, καθώς και ένα αποκλειστικό χρώμα για το αυτοκίνητο, το Valencia Orange.

Ελάχιστα μετά την παρουσίαση του Twingo Z.E., η Renault ανακοίνωσε την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Vibes που αργότερα θα προσφέρεται και στις βενζινοκίνητες εκδόσεις του Twingo. Με βάση το επίπεδο εξοπλισμού Intens του Twingo Z.E. η έκδοση Vibes διαθέτει λευκές πινελιές στη μάσκα, τροχούς με ανάλογη σχεδίαση και απόχρωση διαμέτρου 16 ιντσών με πορτοκαλί μπουλόνια, καθώς και ρίγες στις πίσω πόρτες. Ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα, σε όλους τους χρωματισμούς που διατίθενται για το Twingo Z.E. συν το νέο Valencia Orange, οι ρίγες μπορεί να είναι λευκές και γκρι ή πορτοκαλί και γκρι.

Advertisement
Advertisement

Το Twingo Z.E. Vibes διαθέτει επίσης ένα ειδικό αυτοκόλλητο στο δεξιό πίσω φτερό πάνω από τη θύρα φόρτισης, συμβολίζοντας μια μπαταρία. Οι χρωματιστές ρίγες εμφανίζονται και στην καμπίνα της ειδικής έκδοσης Twingo Z.E. πάνω από την κεντρική οθόνη του συστήματος EasyLink 7 ιντσών. Επιπλέον, τα καθίσματα έρχονται σε ένα ξεχωριστό φινίρισμα με επένδυση από δέρμα και ύφασμα, με πορτοκαλί τόνους.

Η Renault θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του Twingo Z.E. Vibes στη Γαλλία το Σεπτέμβριο, μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου. Θυμίζουμε πως το Twingo Z.E. στην ηλεκτρική του εκδοχή, διαθέτει μια μπαταρία 22 kWh για αυτονομία 180 χιλιομέτρων στον κύκλο δοκιμών WLTP. Η μπαταρία τροφοδοτεί έναν μικρό ηλεκτρικό κινητήρα που είναι τοποθετημένος πίσω και αποδίδει 81 ίππους και 160 Nm ροπής.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή: Remault Twingo 0,9 TCe EDC

Advertisement

Έρχεται το ηλεκτρικό Renault Twingo

Ασφάλεια 5 αστέρων στο νέο Renault Clio