Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η i3 δέχεται τις περιποιήσεις της AC Schnitzer

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η i3 δέχεται τις περιποιήσεις της AC Schnitzer

Mobility

Η i3 δέχεται τις περιποιήσεις της AC Schnitzer

Mobility

Με επεμβάσεις στην αεροδυναμική και την ανάρτηση από την AC Schnitzer, το BMW i3  αποκτά ένα sportive χαρακτήρα και αντίστοιχα ιδιαίτερη οδική συμπεριφορά.

Advertisement
Advertisement

 

Αυτό που λείπει, σύμφωνα με την AC Schnitzer, από το BMW i3 είναι η σπορ οδική συμπεριφορά και αυτό αλλάζει με μία σειρά μετατροπών, που κάνει στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο η εταιρία από το Άαχεν.

Advertisement
Advertisement

Με την κατασκευή, εξέλιξη και ανάπτυξη μίας σειράς ειδικών αξεσουάρ AC Schnitzer, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της διαμόρφωσαν έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο i3. Το ηλεκτροκίνητο όχημα έχει ένα νέο κιτ ανάρτησης, το οποίο φέρνει το αυτοκίνητο αισθητά πιο κοντά στο έδαφος. Χαμηλώνοντας το μέχρι και 20 χιλιοστά, το i3 μπορεί να εκμεταλλευτεί την δύναμη και την γραμμική απόδοση του κινητήρα και στις στροφές αφού το κέντρο βάρους οχήματος χαμηλώνει.

Η σειρά των αξεσουάρ της AC Schnitzer περιλαμβάνει νέα σχέδια ζαντών για τα i3s αλλά και αποστάτες. Τα εξαρτήματα αυτά επιτρέπουν την χρήση των στάνταρ τροχών, αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουν ότι τοποθετούνται 12 χιλιοστά πιο έξω σε κάθε πλευρά. Αυτό βελτιώνει την πλευρική στήριξη και αυξάνει την ευστάθεια. Έτσι το i3s δείχνει πολύ πιο δυναμικό και σπορ.

Advertisement

Το κιτ αεροδυναμικής για όλα τα i3 περιλαμβάνει ένα μπροστινό διαχύτη AC Schnitzer και μια πίσω πτέρυγα οροφής και τα δύο ειδικά εξαρτήματα μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα και χωρίς να χρειάζονται βάψιμο. Το εμπρός τμήμα είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλής ποιότητας ASA (ακρυλικός πολυεστέρας) με ματ μαύρη επιφάνεια και συνδέετε με το αμάξωμα μαζί με τρεις προσαρμογείς μαύρου χρώματος κατασκευασμένους από πολυουρεθάνη. Αυτά δημιουργούν επίσης μια οπτική σύνδεση μεταξύ της πρότυπης μπροστινής ποδιάς και του μπροστινού διαχύτη. Η πίσω πτέρυγα οροφής (πολυουρεθάνη) είναι βαμμένη με γυαλιστερό μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με τα άλλα αξεσουάρ. Τα αεροδυναμικά στοιχεία βελτιώνουν την κάθετη δύναμη στο εμπρός και το πίσω μέρος, ενισχύουν τις γραμμές του βασικού οχήματος και κάνουν τα μοντέλα i3 να φαίνονται πολύ πιο εντυπωσιακά.

Στο εσωτερικό των μοντέλων i3 μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά αλουμινίου, τα πεντάλ AC Schnitzer και το κάλυμμα «Black Line» για τον περιστροφικό επιλογέα του iDrive System.

Advertisement