Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Hongqi E115: Νέο ηλεκτρικό πολυτελές SUV

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hongqi E115: Νέο ηλεκτρικό πολυτελές SUV

Mobility

Hongqi E115: Νέο ηλεκτρικό πολυτελές SUV

Mobility

Το συνολικό σχήμα του νέου κινέζικου SUV Hongqi Ε115 είναι σε μεγάλο βαθμό πανομοιότυπο με το πρωτότυπο που έκανε το ντεμπούτο του στο Auto Show Guangzhou του περασμένου έτους.

Advertisement
Advertisement

Ως εκ τούτου, το E115 συνεχίζει να διαθέτει μια μεγάλη μπροστινή μάσκα, λεπτούς προβολείς LED και έχει την ίδια επιμήκη γραμμή οροφής με αιχμηρές κολόνες C.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες διαφορές είναι ότι ενώ το πρωτότυπο είχε κάθετες λεπτομέρειες σχεδιασμού ακριβώς πίσω από τους μπροστινούς τροχούς, το μοντέλο παραγωγής αντί αυτού διαθέτει οριζόντιο σχήμα σε διαφορετική απόχρωση. Πίσω θυμίζει ξεκάθαρα το πρωτότυπο με παρόμοιου σχήματος φωτεινή ράβδο LED να εκτείνεται μεταξύ των φωτιστικών. Οι μικροσκοπικές τριγωνικές λυχνίες LED στο πίσω μέρος της πόρτας δεν είναι ορατές στο μαύρο πρωτότυπο.

Advertisement
Advertisement

Η Hongqi παρουσίασε το πρωτότυπο του E115 με κλειστά παράθυρα, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν αδύνατο να δει κανείς στο εσωτερικό. Αυτές οι εικόνες όμως αποκαλύπτουν ότι η καμπίνα θα είναι φορτωμένη με τεχνολογία. Για παράδειγμα, φαίνεται να υπάρχει μια οθόνη αφής για τον έλεγχο του κλιματισμού, του συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφοριών και και ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Μπορούμε επίσης να δούμε μια κεντρική κονσόλα και καθίσματα που είναι επενδυμένα με δέρμα Alcantara.

Το μεγάλο SUV θα έχει μήκος 5.160 mm, πλάτος 2.000 mm και ύψος 1.730 mm με μεταξόνιο 3.250 mm. Το E115 θα κυκλοφορήσει στην αγορά με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, ένας στον μπροστινό άξονα με απόδοση 218 ίππους και 350 Nm ροπής και ένα δεύτερο στο πίσω μέρος, προσφέροντας 300 ίππους και 420 Nm ροπής. Η μπαταρία λιθίου θα έχει χωρητικότητα 92,4 kWh, με αποτέλεσμα το 0-100 km/h να διαρκεί 4 δευτερόλεπτα και η αυτονομία κίνησης να προσεγγίζει τα 600 km.