Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Ford Mustang που ηλεκτρίζει (+video)

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford Mustang που ηλεκτρίζει (+video)

Mobility

H Ford Mustang που ηλεκτρίζει (+video)

Mobility

Μετά την αποκάλυψη μιας πρωτότυπης ηλεκτρικής εκδοχής της Ford Mustang με 900 ίππους και λίγο πριν την παρουσίαση του ηλεκτρικού SUV που είναι εμπνευσμένο από αυτή ένας σχεδιαστής μας δίνει την δική του εκδοχή για το ηλεκτρικό μέλλον του διάσημου pony car.

Advertisement
Advertisement

Η Ford έφερε στην έκθεση SEMA μια εξωφρενική ηλεκτρική έκδοση της Mustang με 900 ίππους και σε λίγες ημέρες θα μας αποκαλύψει το ηλεκτρικό SUV που έχει εμπνευστεί από θρυλικό κουπέ της. Είναι λοιπόν δεδομένο πως ο ηλεκτρισμός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον της Mustang και με αφορμή αυτό ένας ταλαντούχος σχεδιαστής, ο Adan Lopez μας παρουσιάζει την δική του έμπνευση για την ηλεκτρική Mustang του αύριο.

Μάλιστα η Mustang GTE όπως την ονομάζει δεν μας παρουσιάζεται απλά σε στατικές ψηφιακές απεικονίσεις αλλά πρωταγωνιστεί σε ένα video που έχει φτιάξει ο έχει ανεβάσει στη σελίδα του, Adan Channel, ο σχεδιαστής. Σε αυτό, εκτός από τη σύνδεση που γίνεται με το ένδοξο παρελθόν της Mustang γίνεται μια πλήρης παρουσίαση του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού που έχει εμπνευστεί ο Adan.

Advertisement
Advertisement

Είναι φανερό πως στόχος του ήταν να παντρέψει κάποια κλασικά χαρακτηριστικά αισθητικά στοιχεία της Mustang με φουτουριστικές γραμμές. Επιπλέον η απουσία του κλασικού V8 ή κάποιου άλλου συμβατικού θερμικού κινητήρα έχει κάνει εφικτή την αλλαγή στις αναλογίες του εμπρός μέρους με πιο σημαντική τη μείωση του ύψους του καπό το οποίο πλέον «βουτά» ανάμεσα στους θόλους.

Πιο κοντά στο κλασικό μοτίβο είναι ο σχεδιασμός του εσωτερικού με το ταμπλό να έχει ουσιαστικά δύο αντίστοιχους όγκους μπροστά από οδηγό και συνοδηγό με ιδιαίτερα έντονη την έντονη παρουσία οθονών αφής και προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών.

Advertisement