Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota C-HR: Ο υπερθεματιστής στα SUV (vid)

Ελλάδα 14:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota C-HR: Ο υπερθεματιστής στα SUV (vid)

ΝΕΑ

Toyota C-HR: Ο υπερθεματιστής στα SUV (vid)

ΝΕΑ

Ένας μεγάλος «παίκτης» εισέρχεται αυτόν τον Οκτώβριο στα compact SUV, την κατηγορία – θησαυρό για κάθε κατασκευαστή αυτοκινήτων. Η Toyota λανσάρει το «διαστημικό» σε εμφάνιση C-HR, το οποίο έρχεται να αμφισβητήσει τα πρωτεία της Nissan με το best-seller Qashqai. Με ανάλογης φιλοσοφίας εσωτερικό και τη γνωστή αξιοπιστία της Toyota, το μήκους 4,36 m. ιαπωνικό SUV στοχεύει στους νέους που αναζητούν ένα αυτοκίνητο που θα τους ακολουθεί παντού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Οι επισκέπτες της έκθεσης στο Παρίσι είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν το εσωτερικό του C-HR, να αγγίξουν τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί και διαπιστώσουν την ευρυχωρία για τους πίσω επιβάτες. Στην κεντρική – ασύμετρης σχεδίασης – κονσόλα δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών. Οι πλούσιες εκδόσεις θα εφοδιάζονται με ειδικά σχεδιασμένο ηχοσύστημα της JBL, για μοναδική ακουστική εμπειρία.

Όσον αφορά τις πωλήσεις του, πολλά θα κριθούν (πέρα από τις τιμές του βέβαια) από την αντίδραση του ευρωπαϊκού κοινού στη γκάμα κινητήρων του: πέρα από τον 1.2 turbo βενζίνης με τους 116 ίππους (5,7 lt/100 km – 128 g/km) και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο CVT, το C-HR είναι διαθέσιμο με το υβριδικό σύστημα του Prius που περιλαμβάνει τον 1.8 βενζίνης (μεικτή κατανάλωση 3,7 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 85 g/km) όχι όμως και με κάποιον μικρό diesel. Θυμίζουμε ότι οι εκδόσεις με το CVT θα μπορούν να συνδυαστούν και με τετρακίνηση.

Advertisement
Advertisement