Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat 500 Riva Tender to Paris: Παιχνίδι εντός έδρας

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat 500 Riva Tender to Paris: Παιχνίδι εντός έδρας

ΝΕΑ

Fiat 500 Riva Tender to Paris: Παιχνίδι εντός έδρας

ΝΕΑ

Η FCA Γαλλίας αποφάσισε να γιορτάσει τη συνεργασία του 500 με τη Riva, δημιουργώντας μια ειδική έκδοση που περιλαμβάνει όλο τον προαιρετικό εξοπλισμό του 500 Riva, την «Tender to Paris».

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Μόλις 50 αυτοκίνητα, και μόνο σε κάμπριο έκδοση, θα διατίθενται σε αυτή την ειδική σειρά περιορισμένης έκδοσης. Ο εξοπλισμός της θα περιλαμβάνει σύστημα BeatsAudio, πλοήγηση με DAB, ηλεκτροχρωμικό κεντρικό καθρέπτη, ανεμοθραύστη, τιμόνι με διακοσμητικό μαόνι ως βασικό υλικό και θα φέρει το διακριτικό «Tender to Paris».

Το χρώμα του αμαξώματος είναι το «Sera Blue», ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στην παλέτα του Aquariva Super και συνοδεύεται από μια κουκούλα σε σκούρο μπλε χρώμα ειδικά σχεδιασμένη για το 500 Riva. Άλλες μοναδικές λεπτομέρειες που διακοσμούν την έκδοση είναι τα επιχρωμιωμένα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, τα επιχρωμιωμένα εξωτερικά πόμολα των θυρών και η επιχρωμιωμένη γραμμή στο καπό, που παραπέμπουν στα σκάφη της Riva που κατασκευάζονται στο θρυλικό ναυπηγείο στο Sarnico.

Advertisement
Advertisement

Η ειδική σειρά περιορισμένης έκδοσης «Tender to Paris» μπορεί να εξοπλιστεί με τον κινητήρα 1.2 Fire 69HP ή τον δικύλινδρο TwinAir 0.9-λίτρων 85HP με κιβώτιο Dualogic ή 105HP.