Credit newsauto.gr

Έλξη με την πρώτη ματιά
Σύγχρονες γραμμές και φρέσκια αισθητική είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σχεδίασης του νέου CR-V. Οι έντονες καμπύλες στο καπό συνδυάζονται με μυώδη σχεδίαση για τους θόλους των τροχών και χαρακτηριστικές ακμές σε καίρια σημεία. Σε συνδυασμό με τη νέα εξελιγμένη σχεδιαστική ταυτότητα της Honda στο εμπρός μέρος, το δυναμικό σε εμφάνιση CR-V δεν θα αφήσει ασυγκίνητους του λάτρεις του μοντέρνου και δυναμικού design που ξέρουν πώς να ξεχωρίζουν.
Εκλεπτυσμένο περιβάλλον με premium χαρακτηριστικά
Η απτή ποιότητα κατασκευής υψηλού επιπέδου φτάνει σε νέα ύψη στην καμπίνα της τελευταίας γενιάς CR-V. Η σχεδίαση αποπνέει μία αίσθηση δύναμης και αντοχής στο χρόνο και τα νέα υλικά υψηλής ποιότητας που έχει επιλέξει η Honda ενισχύουν το premium περιβάλλον που δημιουργείται χάρη και στο προσεγμένο design. Παράλληλα, οι επιβαίνοντες απολαμβάνουν ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας, χάρη στο ενεργό σύστημα ακύρωσης θορύβων της ιαπωνικής εταιρίας Active Noise Cancellation (ANC), για πρώτη φορά σε CR-V και την συνολική προσοχή που έχει δοθεί από τους μηχανικούς της στον τομέα της ηχομόνωσης.
Χώροι για όλους και επτά θέσεις για πρώτη φορά
Η υψηλή ποιότητα κατασκευής συνδυάζεται με αυξημένη λειτουργικότητα με άπλετο χώρο για πέντε επιβάτες και 561 λίτρα χωρητικότητα για τον χώρο αποσκευών. Για πρώτη φορά σε CR-V, η Honda προσφέρει προαιρετική, επταθέσια διάταξη, με άφθονο χώρο για τα πόδια των επιβατών της τρίτης σειράς, για εξασφαλισμένη άνεση σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.
Πλήρης ενσωμάτωση για το smartphone σας
Το λογισμικό 2ηγενιάς Honda Connect του νέο CR-V προσφέρει αναβαθμισμένη, διαισθητική λειτουργία και πλήρη ενσωμάτωση smartphone μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Πραγματοποιήστε κλήσεις, στείλτε και λάβετε μηνύματα, ακούστε μουσική, δώστε φωνητικές εντολές και απολαύστε την υποστήριξη πολυάριθμων εφαρμογών όπως Google Maps και Google Now μέσω της μεγάλης οθόνης 7-ιντσών TFT-LCD, πίσω από το τιμόνι, με την μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα να σας δίνει τον πλήρη έλεγχο.
Κορυφαίος συνδυασμός απόδοσης και ισχύος
Η νέα γενιά CR-V χρησιμοποιεί το νέο βενζινοκινητήρα 1.5-L VTEC Turbo της Honda προσφέροντας έναν κορυφαίο συνδυασμό ισχύος και απόδοσης. Ο νέος ελαφρύς και compact σε διαστάσεις κινητήρας αποδίδει 173 PS (127kW) σε συνδυασμό με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ η απόδοσή του ανεβαίνει στους 193 PS όταν συνδυάζεται με το CVT κιβώτιο, για ακόμη μεγαλύτερη άνεση χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις. Σε κορυφαία επίπεδα βρίσκονται και οι περιβαλλοντικές επιδόσεις με εκπομπές CO2 που φτάνουν μόλις στα 143 g/km για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο.
Agile Handling Assist (AHA)
Το Agile Handling Assist (AHA) της Honda τοποθετείται στο CR-V για πρώτη φορά. Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας είναι ειδικά ρυθμισμένο για τους δρόμους της Ευρώπης και συνήθειες των οδηγών της. Προσφέρει έξυπνη, διακριτική επέμβαση για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο ομαλή, πιο προβλέψιμη συμπεριφορά στις χαμηλές και υψηλές ταχύτητες και σε αργούς ή γρήγορους ελιγμούς διεύθυνσης.
Έτοιμο για δράση εκτός και εντός δρόμου
Η νέα γενιά του SUV της Honda φέρει το τελευταίο εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης της ιαπωνικής εταιρίας Real Time AWD with Intelligent Control System το οποίο προσφέρει βέλτιστη οδηγισιμότητα αλλά και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Σε συνδυασμό με την σημαντικά μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, οι εκτός δρόμους περιπέτειες αποκτούν πλέον νέο νόημα με την μεταφορά της ροπής στους πίσω τροχούς να φτάνει μέχρι και το 60%.
Ασφαλέστερο από ποτέ
Η νέα γενιά CR-V σχεδιάστηκε για να πετυχαίνει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας. Η εξαιρετικά ισχυρή και άκαμπτη πλατφόρμα αποτελεί τη βάση για κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας, ενώ τα ίδια συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνονται σε όλες τις εκδόσεις του νέου CR-V. Τα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας ενισχύονται από τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda Sensing, όπως είναι το Adaptive Cruise Control, το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας αλλά και το σύστημα προειδοποίησης αποφυγής σύγκρουσης.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βενζίνης: 1.5L VTEC Turbo 173 PS FWD / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, 1.5L VTEC Turbo 173 PS AWD / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, 1.5L VTEC Turbo 193 PS AWD / CVT αυτόματο κιβώτιο
Παρουσίαση Βίντεο