Credit newsauto.gr

Με εμφάνιση που μαγνητίζει το βλέμμα, το C-HR Hybrid κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά και εντυπωσιάζει με την οικονομία που προσφέρει το προηγμένο και πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης του.

Εντυπωσιακά νεανικό
Το C-HR έβαλε την ιαπωνική εταιρία σε μια νέα σχεδιαστική εποχή. Το ιαπωνικό compact SUV σαγηνεύει τον παρατηρητή από όποια μεριά και αν το κοιτάξει με τα έντονα δυναμικά στοιχεία που ενσωματώνει στην coupe φιλοσοφίας σχεδίαση του. Ρέουσες γραμμές και έντονες ακμές συνδυάζονται με φουσκωμένους θόλους για τους τροχούς και ξεχωριστής σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Το συνολικό αποτέλεσμα δεν χορταίνεις να το κοιτάς.
Ποιότητα και εργονομία πάνε μαζί
Το εσωτερικό του C-HR ακολουθεί την μοντέρνα λογική του αμαξώματος. Η εργονομία κινείται σε κορυφαία επίπεδα, με την ποιότητα κατασκευής να συμβαδίζει, όπως άλλωστε περιμένει κανείς από ένα τεχνολογικά προηγμένο Toyota. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι διαλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και σε συνδυασμό με την μοντέρνα σχεδίαση και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον που σας κρατά ξεκούραστους και στην δύσκολη καθημερινότητα.
Μοναδικό στην πόλη
Το πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης του C-HR είναι εξαιρετικά οικονομικό στην καθημερινότητά σε σχέση με έναν συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το compact SUV μπορεί και κινείται μόνο με τον ηλεκτρικό του κινητήρα με την ηλεκτρική ενέργεια που παράγει το ίδιο μειώνοντας έτσι σημαντικά την κατανάλωση βενζίνης (μέση τιμή μόλις 3,8 λίτρα/100 χλμ.). Παράλληλα το C-HR εκπέμπει χαμηλότερους ρύπους ενώ το CVT κιβώτιο κάνει τις αλλαγές ταχυτήτων παρελθόν συμβάλλοντας στην άνεση του οδηγού.
Προηγμένο υβριδικό σύστημα 4η γενιάς
Τα υβριδικά συστήματα κίνησης της Toyota βρίσκονται ήδη στην 4η γενιά τους με τον ιαπωνικό κολοσσό να πρωτοπορεί εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το σύστημα του C-HR χρησιμοποιεί δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και έναν κινητήρα βενζίνης 1.8 λίτρων που αποδίδουν συνδυαστικά 122 ίππους. Το σύστημα της Toyota παράγει την δική του ηλεκτρική ενέργεια και επιτρέπει στο C-HR να κινείται παράγοντας ακόμη και μηδενικούς ρύπους, μόνο με ηλεκτρική ενέργεια.
Δυναμισμός και στον δρόμο
Το Toyota C-HR Hybrid είναι περιβαλλοντικά ευαίσθητο αλλά βάζει εξίσου ψηλά και τη δυναμική συμπεριφορά. Η νέα αρχιτεκτονική πλαισίου TNGA (Toyota New Global Architecture) προσδίδει εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά στο C-HR τόσο στις στροφές όσο και στον αυτοκινητόδρομο. Έτσι το προηγμένο μοντέλο της Toyota εξασφαλίζει δυναμική συμπεριφορά ανάλογη της εμφάνισής του, αλλά και άνεση υψηλού επιπέδου σε κάθε συνθήκη χάρη και στην υψηλού επιπέδου ηχομόνωση.
Toyota Safety Sense
Η ενεργητική και παθητική ασφάλεια μια από τις βασικές αρχές της Toyota κατά την σχεδίαση των μοντέλων της. Το C-HR φέρει από την στάνταρ έκδοση το ολοκληρωμένο πακέτο Toyota Safety Sense. Περιλαμβάνει ενεργό cruise control, σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με λειτουργία αυτόνομης πέδησης και αναγνώρισης πεζού, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας με υποβοήθηση στο τιμόνι, Αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων αλλά και σύστημα αναγνώρισης πινακίδων.
Ήχος υψηλής πιστότητας by JBL
Σε αντιστοιχία με τα υψηλά στάνταρ που θέτει το C-HR, η Toyota το προσφέρει και με ανάλογο ηχοσύστημα, για τους απαιτητικούς του είδους. Το hi-fi σύστημα εξελίχθηκε σε συνεργασία με την κορυφαία JBL αποκλειστικά για το C-HR. Αποτελείται από ενισχυτή 576 Watt και εννέα συνολικά ηχεία, στα οποία περιλαμβάνονται woofers και tweeters και προσφέρει εξαιρετική πιστότητα στην αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής.
Παρουσίαση Βίντεο