Credit newsauto.gr

Το KAROQ, βραβευμένο ως ‘’Αυτοκίνητο του 2019’’ για την Ελλάδα, ξεχωρίζει για το συνδυασμό design-τεχνολογίας-ασφάλειας-χώρων-συνδεσιμότητας, που προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή και με πάντα δεδομένη την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τη SKODA.

Design με νέα φιλοσοφία
Βραβευμένο με Red Dot Award για το σχεδιασμό του, το Κaroq είναι δυναμικό και επιβλητικό. Με μυώδες παρουσιαστικό, εκφραστική μάσκα και πολλά στοιχεία από κρύσταλλο, εκφράζει τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας. Εντυπωσιακοί είναι οι full LED προβολείς με διάφανο κρύσταλλο ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα C, που χαρακτηρίζουν τη μάρκα.
Το SUV με τους καλύτερους χώρους στην κατηγορία
Η παράδοση της SKODA στην εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου συνεχίζεται και στο KAROQ. Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 521 λίτρων, η οποία φτάνει τα 1.810 λίτρα (με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων τύπου Varioflex). Το (προαιρετικό) σύστημα VarioFlex αποτελείται από τρία ανεξάρτητα (πίσω) καθίσματα, που μπορούν να ρυθμιστούν ή και να αφαιρεθούν. Έτσι το SUV μετατρέπεται σε… Van.
Ισορροπία με 1500 κυβικά εκατοστά
Οικονομία καυσίμου, χαμηλοί ρύποι, επιδόσεις. Το τρίπτυχο της επιτυχίας φαίνεται πως έχει ο 1500σάρης κινητήρας βενζίνης του KAROQ με απόδοση 150 ίππων. Με το σύστημα Active Cylinder Technology (ACT προσωρινή απενεργοποίηση του δεύτερου και του τρίτου κύλινδρου, όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις) επιτυγχάνεται αποδοτικότερη λειτουργία και ανάλογα με το οδηγικό στιλ εξοικονόμηση 0,5 λίτρου ανά 100 χλμ.
Η οδική συμπεριφορά στο προσκήνιο
Η οδήγηση των μοντέλων SUV δεν προσφέρει μόνο άνεση και ασφάλεια μπορεί να σας διασκεδάσει. Ο οδηγός του SKODA KAROQ, χάρη στο Dynamic Chassis Control, έχει στην διάθεσή του τρείς επιλογές ρυθμίσεων για τις αναρτήσεις: Comfort, Standard και Sport. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ μεταβάλλουν την λειτουργία τους ανάλογα με τις συνθήκες και την κατάσταση του δρόμου, ενώ το DCC συμβάλλει στην ενεργητική ασφάλεια.
Με το KAROQ είστε παντού συνδεδεμένοι
Η εφαρμογή SKODA Connect, φροντίζει οι επιβαίνοντες να είναι συνεχώς «δικτυωμένοι» με τις νέες online υπηρεσίες: Infotainment Online (ψυχαγωγία και ενημέρωση) και Care Connect (υποστήριξη και υποβοήθηση). Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο, αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης (Emergency Call) και τον εντοπισμό της θέσης στάθμευσης (Parking Location).
Αποκτήστε εύκολα το KAROQ
Με design που εντυπωσιάζει, ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, πλήρη γκάμα συστημάτων ασφάλειας και διάκριση 5 αστέρων (ΕuroNCAP) και αμέτρητες Simply Clever λύσεις, το KAROQ αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο μοντέλο στην κατηγορία του. Η τιμή εκκίνησης είναι μόλις 19.500 € για τον κινητήρα 1.0 ΤSI 116 PS, ενώ. το νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου «SKODA ONE» σας βοηθάει να αποκτήσετε το μοντέλο της επιλογής σας εύκολα και γρήγορα με μηνιαία δόση μόνο το 1% της λιανικής αξίας του αυτοκινήτου και 4 χρόνια Εγγύηση, Service, Aσφάλιση και Οδική βοήθεια.
Παρουσίαση Βίντεο