Credit newsauto.gr

Η GLA ανήκει χωρίς αμφιβολία σε εκείνη την κατηγορία αυτοκινήτων που μαγνητίζουν άμεσα το βλέμμα. Ο πληθωρικός της “χαρακτήρας” ακολουθεί από κοντά και συμπληρώνει ιδανικά την δυναμική της εικόνα.

Δυναμική κομψότητα
Μετά και την τελευταίο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα που δέχτηκε, η GLA καταφέρνει να συνδυάζει ακόμη πιο αρμονικά τον δυναμισμό και την κομψότητα. Εντυπωσιακή μάσκα στα πλαίσια του οικογενειακού look της Mercedes, προφυλακτήρας με έντονη δυναμική σχεδίαση, στάνταρ ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και εκλεπτυσμένης σχεδίασης φωτιστικά σώματα δημιουργούν μια κομψή αντίθεση με το μυώδες καπό και τους φουσκωμένους θόλους των τροχών αποκαλύπτουν. Η GLA είναι έτοιμη για κάθε περιπέτεια όπως και εσύ.
Ένας κόσμος πολυτέλειας και ηρεμίας
Η GLA είναι προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό και στο εσωτερικό της. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας συνδυάζεται με την λειτουργικότητα και το ταμπλό κερδίζει τις εντυπώσεις με την προσεγμένη του σχεδίαση, όπως και η προσφερόμενη ευρυχωρία με πολύ καλούς χώρους για τέσσερις επιβαίνοντες.
Άνεση επιπέδου Mercedes-Benz
Στο δρόμο η GLA ικανοποιεί τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα. Η ανάρτηση απορροφά με χαρακτηριστική ευκολία τις ανωμαλίες σε άσφαλτο και χώμα και προσφέρει την ανώτερη ποιότητα κύλισης που περιμένει κανείς από ένα SUV με το αστέρι της Mercedes στην μάσκα του. Παράλληλα τα προγράμματα οδήγησης Dynamic Select σας επιτρέπουν προαιρετικά να αλλάζετε τις ρυθμίσεις σε πιο άνετες ή πιο δυναμικές.
Welcome Freedom
Η απόκτηση της Mercedes-Benz GLA είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ με το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης Welcome Freedom, μπορείτε να κάνετε δική σας την GLA καταβάλλοντας μια ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση και απολαμβάνοντας παράλληλα 5 χρόνια Εγγύηση, 5 χρόνια Service (Service Contract Complete) αλλά και 5 χρόνια Διασφάλιση Κινητικότητας Mobilo.
Εξελιγμένη τετρακίνηση 4MATIC
Η τετρακίνηση 4MATIC είναι έτοιμη για κάθε περιπέτεια και αυξάνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της GLA προσφέροντας περισσότερη πρόσφυση, υψηλότερη ευστάθεια και ακόμα καλύτερες δυνατότητες εκτός δρόμου. Προσφέρει επίσης υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στο βρεγμένο και στο χιόνι, ενώ βελτιώνει την επιτάχυνση σε σαθρό έδαφος.
Πλήρες οπλοστάσιο ασφάλειας
Το premium SUV της γερμανικής εταιρίας δεν θα μπορούσε παρά να θέτει τα στάνταρ σε επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας. Από την στάνταρ κιόλας έκδοση η GLA έρχεται εξοπλισμένη με ABS, ASR, ESP, Active Brake Assist, Adaptive Brake με λειτουργία Hold, σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS, κεντρικούς και πλευρικούς αερόσακους, γονάτων οδηγού και παραθύρων, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης, σύστημα προστασίας πεζών με ενεργό καπό και σύστημα εφίστασης προσοχής του οδηγού.
Συνδεθείτε με την GLA και τον υπόλοιπο κόσμο!
Η GLA προσφέρει αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας χάρη στο πακέτο ενσωμάτωσης smartphone συμβατό με φορητές συσκευές iOS και Android. Το Mercedes me connect συνδέει εσάς, το smartphone σας και το SUV σας με ένα συναρπαστικό τρόπο. Καθ' οδόν ή από το σπίτι – με το Mercedes me connect μπορείτε να βλέπετε εύκολα online, στο Mercedes me portal ή στην εφαρμογή Mercedes me App, σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τα χιλιόμετρα, η πίεση ελαστικών και η στάθμη του καυσίμου.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βενζίνης: 1.6 122 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, 1.6 156 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, 2.0 184 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, 2.0 211 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7G-DCT
Παρουσίαση Βίντεο