Credit newsauto.gr

Το μικρό γαλλικό Compact SUV συνδυάζει το προχωρημένο στιλ με την λειτουργικότητα όπως ποτέ πριν για τη Citroen και κλέβει την παράσταση με το design, την τεχνολογία και την χρηστικότητα που προσφέρει.

Φρεσκάδα και νεανικότητα
Με τις απαλές καμπύλες και τις λιγοστές ευθείες γραμμές να το χαρακτηρίζουν, το νεανικό C3 Aircross παρουσιάζει μια αυθεντικά ξεχωριστή εμφάνιση που σου φτιάχνει τη διάθεση με την πρώτη ματιά. Αποπνέει φρεσκάδα και δυναμισμό και είναι την ίδια στιγμή κάτι παραπάνω από χαριτωμένο, μια σπάνια μίξη σχεδιαστικών χαρακτηριστικών που έχει πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία από το σχεδιαστικό τμήμα των Γάλλων.
Μοναδικό και εντός
Η μοναδικότητα του compact SUV των Γάλλων συνεχίζεται και στο εσωτερικό του. Οι ευθείες γραμμές, κάθετες και οριζόντιες, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σχεδίαση του ταμπλό με τις καμπύλες να προσδίδουν διακριτικά τον δικό τους ξεχωριστό τόνο. Η μεγάλη οθόνη αφής των 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα προσφέρει παράλληλα τις λύσεις στη συνδεσιμότητα που απαιτεί ο σύγχρονος οδηγός.
Ευρυχωρία και έξυπνες λύσεις
Το C3 AIRCROSS πρωτοπορεί και στο εσωτερικό. Χάρη στην ευρηματική του σχεδίαση και το ύψος του αμαξώματός του, παρέχει 5 μοναδικά άνετα καθίσματα που προσφέρουν γενναιόδωρο χώρο για τα πόδια και τo κεφάλι. Μάλιστα ο πίσω πάγκος είναι ουσιαστικά δύο καθίσματα που όχι μόνο αναδιπλώνονται αλλά μπορούν να συρθούν εμπρός-πίσω κατά 150 χλστ., ενώ ο χώρος αποσκευών μπορεί να φτάσει έως και τα 520 λίτρα (η μεγαλύτερη τιμή στην κατηγορία).
Grip Control για αυξημένη πρόσφυση
Το ηλεκτρονικό σύστημα Grip Control αξιοποιεί το σύστημα ευστάθειας ESP και εξασφαλίζει αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης όταν το απαιτούν οι συνθήκες. Είναι ρυθμιζόμενο σε πέντε θέσεις (Standard, Sand, All-Road, Snow και ESP OFF) για άνετη μετακίνηση σε σαθρό ή ολισθηρό έδαφος. Παράλληλα, εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τα ελαστικά M+S που φέρει το C3 Aircross, για να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση σε κάθε συνθήκη χάρη και στην απόσταση των 178 χλστ. από το έδαφος.
Προηγμένη τεχνολογία και ασφάλεια
Το C3 Aircross προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και υψηλά επίπεδα ασφάλειας με 20 συνολικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Η τεχνολογία Park Assist κάνει τη διαδικασία παρκαρίσματος απλή και γρήγορη και η κάμερα αναστροφής με το Top Rear Vision παρέχει ορατότητα 180° γύρω από το όχημα. Επιπλέον, η Citroen προσφέρει το προηγμένο Head-up Display για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού από το δρόμο που παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Ανάμεσα στα highlights και το σύστημα φόρτισης του κινητού χωρίς καλώδια.
Ξεχωριστό όσο και εσύ
Η Citroen προσφέρει το C3 Aircross με τρομερές δυνατότητες εξατομίκευσης. Η καινοτόμος σχεδίαση του αμαξώματος και οι γενναιόδωρες διαστάσεις, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό και με ιδιαίτερη αισθητική σύνολο, το οποίο διαθέτει την ικανότητα να “μεταμορφώνεται” στις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του, χάρη στους 90 χρωματικούς συνδυασμούς του αμαξώματος και τους 5 του εσωτερικού, μεταξύ διαφορετικών επενδύσεων σε ταμπλό, πόρτες και καθίσματα.
Ισχυροί και οικονομικοί κινητήρες
Το Citroen C3 Aircross χρησιμοποιεί σύγχρονα, δυνατά και οικονομικά μηχανικά σύνολα, βενζίνης και πετρελαίου. Με κυβισμό 1,2 λίτρα και τρεις εκδόσεις απόδοσης 82 (ατμοσφαιρικός), 110 και 130 ίππους (Turbo), ο κινητήρας βενζίνης PureTech καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων σε ισχύ και οικονομία. Ο diesel των 1,5 λίτρων BlueHDi προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 100 και 120 ίππους και ολοκληρώνει την διαθέσιμη γκάμα κινητήρων. Όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro6.2 και είναι ιδιαίτερα οικονομικοί.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρες Βενζίνης: 1.2 PureTech 82 ίπποι μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων - 1.2 PureTech 110 ίπποι, μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων - 1.2 PureTech 110 ίπποι με μηχανικό κιβώτιο και αυτόματο EAT6 έξι σχέσεων - 1.2 PureTech 130 ίπποι, μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Κινητήρες Πετρελαίου: 1.5 BlueHDi 100 ίπποι, χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, 1.5 BlueHDi 120 ίπποι αυτόματο κιβώτιο EAT6 έξι σχέσεων.
Παρουσίαση Βίντεο