ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Suzuki S-Cross 2022

Suzuki S-CROSS

To νέο S-CROSS έφτασε για να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των οικογενειακών SUV. Με πρωτοποριακή σχεδίαση, προηγμένα συστήματα ασφαλείας, υβριδική τεχνολογία, οικονομία καυσίμου και 4 επιλογές τετρακίνησης δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει!

Κομψή σχεδίαση

Η τολμηρή σχεδίαση του S-CROSS, η υβριδική του δύναμη αλλά και ο ισχυρός του κινητήρας, προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις που συναρπάζουν. Ξεχωριστό σε εμφάνιση, με σπουδαίες ικανότητες σε κάθε είδους έδαφος και εξαιρετικά πρακτικές λύσεις σε μεγάλους χώρους. Ένας καινοτόμος συνδυασμός ισχύος, αποδοτικότητας και στοιχείων ελέγχου διασφαλίζει ότι η εμπειρία κάθε ταξιδιού θα είναι συναρπαστική και ασφαλής με το S-CROSS.

Υβριδική Τεχνολογία με Δυναμικές Επιδόσεις

Με χαμηλή κατανάλωση

Στο S-CROSS η υβριδική τεχνολογία συνδυάζεται με τον ισχυρό κινητήρα 1.4L Boosterjet Hybrid 48V και το αποτέλεσμα είναι οι κορυφαίες επιδόσεις με την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η απόδοσή του υβριδικού συστήματος φθάνει στους 129 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και η ροπή στα 235 Nm.

Αποδοτικό και οικονομικό

Χάρη στη Hybrid τεχνολογία οι επιδόσεις βρίσκονται σε κορυφαία επίπεδα, ενώ η μέση κατανάλωση είναι μόλις 5,3 λίτρα/100 χλμ. Ως Hybrid, όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα SUZUKI μπορούν να κινούνται ελεύθερα στον δακτύλιο της Αθήνας.

Αυθεντική Τετρακίνηση ALLGRIP SELECT

Το νέο S-CROSS αποτελεί το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του με 4 επιλογές τετρακίνησης ALLGRIP SELECT, πράγμα που το καθιστά ακόμη πιο πρωτοποριακό. Τα τέσσερα προγράμματα (Auto, Sport, Snow και Lock) λειτουργίας διασφαλίζουν εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε είδους συνθήκη.

Κορυφαία ασφάλεια

Τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας συναντούν τα αυξημένα επίπεδα ενεργητικής & παθητικής ασφάλειας και μας προσφέρουν την αξιοπιστία που πάντα αποζητούμε από το επόμενό μας αυτοκίνητο.

Tο νέο Suzuki S-Cross εφοδιάζεται με ένα υπερπλήρες σύνολο εξοπλισμού για την άνεση των επιβατών και την υποστήριξη του οδηγού. Το σύνολο του Suzuki Safety Support περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Dual Sensor Brake Support (DSBS), το Adaptive Cruise Control με λειτουργία Stop & Go την πανοραμική κάμερα 360 μοιρών κ.α..

Strong Hybrid

Πολύ σύντομα η γκάμα του S-Cross θα διευρυνθεί με την πλήρως υβριδική έκδοση Strong Hybrid. Αυτή η διάταξη αποτελείται από ένα ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου που αποδίδει 102 ίππους. Συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 33 ίππων ώστε η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του συστήματος να ανέρχεται στους 115 ίππους. Η μέση τυποποιημένη κατανάλωση καυσίμου στη δικίνητη έκδοση του S-Cross Strong Hybrid είναι 5,2 λίτρα/100 χλμ. (βάσει «WLTP») και στην τετρακίνητη στα 5,8 λίτρα/100 χλμ.

Ο πιο τολμηρός και πιο μυώδης σχεδιασμός ενισχύει την παρουσία του ιαπωνικού SUV προσδίδοντας στον οδηγό μια αίσθηση εμπιστοσύνης!

Πλούσιο σαλόνι σε τεχνολογία

Η Suzuki έχει αναβαθμίσει σημαντικά την εικόνα της καμπίνας, με καλύτερης ποιότητας πλαστικά και τη γνωστή επιμονή της στην κατασκευαστική τελειότητα. Το μοντέρνο ταμπλό χαρακτηρίζεται από έντονο ψηφιακό υπόβαθρο, με την μεγάλη οθόνη πολυμέσων των 9 ιντσών να διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και εξελιγμένο υπάρχει στα συστήματα ψηφιακής διασύνδεσης.

Άνεση για όλους

Χάρη στο μεγάλο μεταξόνιο των 2,6 μέτρων και την εξαιρετική εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, το νέο S-Cross είναι σε θέση να μεταφέρει με περίσσεια άνεσης έως και πέντε επιβάτες. Ο χώρος των αποσκευών έχει ιδιαίτερα πρακτικό σχήμα με χωρητικότητα στα 430 λίτρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ασύμμετρη αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων σε ποσοστό 60:40 με αποτέλεσμα ο συνολικός χώρος φόρτωσης να μεγαλώνει πολύ περισσότερο. Το νέο S-Cross είναι όλα όσα θέλεις από το επόμενό σου αυτοκίνητο αφού στη βασική έκδοση τα έχεις όλα, όπως μεταξύ άλλων ζάντες Αλουμινίου 17 ιντσών, LED headlights, Infotainment touch screen, Συστήματα Suzuki Safety Support κ.α.

1.4 Hybrid Auto 4WD

Ισχύς (PS)

129

Ροπή (Nm)

235

Τελική ταχύτητα (km/h)

195

Επιτάχυνση 0-100 km/h (sec)

10,2

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

139

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

6,1

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video