ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Jeep Renegade e-Hybrid

Jeep Renegade e-Hybrid

Το νέο Jeep Renegade e-Hybrid κάνει το ντεμπούτο του παρουσιάζοντας ένα νέο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συνδυάζει την ισχύ ενός ηλεκτροκινητήρα με έναν αποδοτικό βενζινοκινητήρα, προσφέροντας μια υβριδική οδηγική εμπειρία, καθώς και τη δυνατότητα μιας αμιγούς ηλεκτρικής διαδρομής σε χαμηλές ταχύτητες.

Νέα υβριδική εμπειρία

Προσφέροντας το Renegade αποκλειστικά με υβριδικά συστήματα, η Jeep παρέχει μια σειρά πλεονεκτημάτων που καθιστούν το δημοφιλές μοντέλο εξαιρετικά αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό στη χρήση.

Τεχνολογία Jeep e-Hybrid

Η τεχνολογία e-Hybrid της Jeep βασίζεται στο νέο κινητήρα βενζίνης 1,5 Turbo, 130 ίππων (κίνηση στους εμπρός τροχούς). Υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα P2 48V ικανό να αυξήσει την απόδοση έως και 15 kW (20 HP). Το αποτέλεσμα είναι μία ισχύς 130 (+20 hp από το e-motor) και μία ροπή στα 240 (+55 Nm από το e-motor).

Που ξεχωρίζει;

Σε αντίθεση με άλλα αυτοκίνητα Mild Hybrid, το σύστημα Jeep eHybrid είναι πραγματικά ικανό να εγγυηθεί μια αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση, με τον ηλεκτρικό κινητήρα να φροντίζει την κίνηση σε χαμηλές ταχύτητες.

Ευρυχωρία και άνεση

Η ευρυχωρία, η άνεση και το στυλ είναι οι πυλώνες της  σχεδιαστικής φιλοσοφίας των εσωτερικών χώρων του Renegade. Η καμπίνα είναι ευρύχωρη και φιλόξενη, ενώ το ταμπλό φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη έως 8,4″ και ψηφιακή οθόνη πίνακα οργάνων εως 7″. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά συμπληρώνονται από ύφασμα και premium δερμάτινες επενδύσεις, μαλακά υλικά και ραφές αντίθεσης.

Αποδοτικότητα, οικονομία και ευελιξία

Το νέο υβριδικό σύστημα e-Hybrid επιτρέπει στο Renegade -ανάλογα με τις συνθήκες- να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, με χαμηλό κόστος καυσίμου και χρήσης, ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο και εξαιρετικά χαμηλά τέλη κυκλοφορίας.

Το νέο Jeep Renegade e-Hybrid διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, που συνδυάζονται τέλεια με την υβριδική τεχνολογία.

Εξηλεκτρισμός της γκάμας

Η Jeep στην Ευρώπη προχώρησε στον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας των επιβατικών της μοντέλων. Σε αυτό το πλαίσιο, το δημοφιλές Renegade είναι πλέον διαθέσιμο αποκλειστικά με το νέο υβριδικό σύστημα e-Hybrid ή το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

Εμβληματική σχεδίαση

Η σχεδίαση και οι εντυπωσιακές γραμμές είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Jeep Renegade καθώς κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο της υβριδικής κινητικότητας. Η θρυλική μάσκα με τις 7 κάθετε γρίλιες συνδυάζεται με τα δυναμικά φτερά και τις όμορφες στιλιστικές λεπτομέρειες που αντλούν την έμπνευση τους από το θρυλικό Willys.

Jeep Renegade e-Hybrid

Ισχύς (PS)

130

FWD

Ροπή (Nm)

240

Επιτάχυνση (sec)

9,7

Εκπομπές CO2 (gr/km)

129

Χώρος αποσκευών (lt)

330

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video