ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Peugeot e-2008

Peugeot e-2008

Το νέο Peugeot e-2008 φλερνει τη ηλεκτροκίνηση στα SUV. Προσφέρει μία ευχάριστη ήσυχη και άνετη κίνηση χάρη στον αμιγώς ηλεκτρικό του κινητήρα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για μία εναλλακτική μορφή μετακίνησης.

Στιλ που ξεχωρίζει

Ξεχωριστά εξωτερικά στοιχεία διακοσμούν το νέο Peugeot e-2008: Tο δίχρωμο μονόγραμμα «e» και το χαρακτηριστικό Λιοντάρι, στη “μάσκα” η οποία είναι βαμμένη  στο ίδιο χρώμα με το αμάξωμα, οι ζάντες αλουμινίου 17’’ επεξεργασμένες με διαμάντι  και με ένθετα στοιχεία για τη βελτίωση της αεροδυναμικής.

Απολαυστική οδηγική εμπειρία με μηδενικούς ρύπους

Εσωτερικό κομψό και άνετο

Στο εσωτερικό, το e-2008 έχει διατηρήσει όλη την ευρυχωρία του για την άνεση του οδηγού και των επιβατών. Το νέο 100% ηλεκτρικό SUV  e-2008 είναι εφοδιaσμένο με μπαταρία υψηλής τάσεως και μεγάλης ισχύος (50kWh), έξυπνα τοποθετημένης στο πάτωμα ώστε να μην επηρεάζει τον διαθέσιμο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.

Το πρωτοποριακό Peugeot i-Cockpit 3D

Οι πληροφορίες σχετικά με την οδήγησή σας είναι εύκολα προσβάσιμες από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 3D και προβάλλονται σαν ολόγραμμα ή στην οθόνη αφής, προκειμένου να εστιάσετε στην ευχαρίστηση της οδήγησης. Οι ενδείξεις περιλαμβάνουν: Χρήση ενέργειας μέσω του μετρητή ισχύος: CHARGE, ECO και POWER, Επίπεδο αυτονομίας και διαμόρφωση της φόρτισης

Απολαυστική Οδηγική Εμπειρία

Το Peugeot e-2008 προσφέρει μία απολαυστική οδηγική εμπειρία με τον 100% ηλεκτρικό του κινητήρα, με τα εξής κορυφαία χαρακτηριστικά: 100 KW (136 ίπποι) και 260Nm ροπής (διαθέσιμα από 0 χλμ/ώ) για άμεση απόκριση, αθόρυβη λειτουργεία, μηδενικοί κραδασμοί και αυτονομία έως και 320χλμ, (σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμών WLTP, Worldwide Harmonised Light vehicles Test Procedures).

Η Μπαταρία και η φόρτισή της

Το ηλεκτρικό e-2008 εξοπλίζεται με μία μπαταρία 50kWh, για την οποία υπάρχουν τρείς επιλογές φόρτισης: Μέσω μίας συμβατικής οικιακής πρίζας για μία πλήρη φόρτιση σε 15 ώρες, μέσω ενός Wall Box, για πλήρη φόρτιση σε 7,5 ώρες ή μέσω κοινόχρηστου σταθμού φόρτισης, επιτυγχάνοντας το 80% της φόρτισης σε 30 λεπτά.

Πολλαπλή Οικονομία

Ένα από τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης είναι και η πολλαπλή οικονομία χάρη στο: Χαμηλότερο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με το συμβατικό καύσιμο, το χαμηλότερο κόστος συντήρησης, την απαλλαγή από τον εταιρικό φόρο για τον χρήστη και τέλος τα Μηδενικά Τέλη κυκλοφορίας και το Μηδενικό Τέλος Ταξινομήσης.

Το 100% ηλεκτρικό  Peugeot e-208 διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε. Ξεχωρίζει με τις αποκλειστικές πινελιές που ενσωματώνουν την τεχνολογία και το σύγχρονο design

Συνδεδεμένο αυτοκίνητο σε συνδεδεμένο κόσμο

Μπορείτε να χειρίζεστε τη μεγάλη οθόνη αφής 10″ HD χρησιμοποιώντας είτε φωνητικές εντολές, είτε τα χειριστήρια τιμονιού είτε κάποιο από τα 7 κουμπιά της. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη χρήση ενέργειας της μπαταρίας.

3 Προγράμματα Οδήγησης

Το νέο ηλεκτρικό e-208 προσφέρει τρεις τρόπους οδήγησης: Eco: Μεγαλύτερη αυτονομία με προσαρμογή ορισμένων ρυθμίσεων. Κανονική: Περισσότερη άνεση για καθημερινή χρήση. Sport: Προτεραιότητα στις οδηγικές επιδόσεις με μέγιστη ισχύ και ροπή (0-100 χλμ/ώρα σε 8,1’’).

 

Peugeot e-2008

Ισχύς (PS)

136

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Επιτάχυνση (sec)

8,1

Αυτονομία (km)

340

Χώρος αποσκευών (lt.)

300

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video