ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Citroen C4 Ë-C4 C-Cross–100% Electric

Citroen C4 Ë-C4 C-Cross–100% Electric

Η Citroen «φέρνει την ηλεκτροκίνηση για όλους» με το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric. Με αυτόν τον τρόπο η μάρκα συνεχίζει τον εξηλεκτρισμό της και γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην κατηγορία των Crossovers.

Η Ηλεκτρική Έκδοση που κάνει τη μεγάλη διαφορά

Ορίζοντας ξανά τους κανόνες για τα crossovers, η Citroen θέλει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, αφήνοντας ταυτόχρονα και το στίγμα της. Νέο Ë-C4 C-Cross –100% Electric είναι το 5ο μοντέλο στο πλάνο εξηλεκτρισμού της γκάμας της Citroen, μετά τα C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid, Ami, ë-Jumpy και ë-SpaceTourer.

Καινοτομία στην κατηγορία με δυναμικό στυλ

Ένα ρευστό και αεροδυναμικό προφίλ

Το νέο μοντέλο αποτελεί ένα πολύ δυνατό βήμα, σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων της Citroen. Διαθέτει υψηλή απόσταση από το έδαφος και χρησιμοποιεί τροχούς μεγάλης διαμέτρου, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα επιβλητική και αεροδυναμική σιλουέτα, που ενσωματώνει χαρακτηριστικά από SUV, σε έναν δυναμικό coupe σχεδιασμό

Σύγχρονη, καλαίσθητη και φιλόξενη καμπίνα

Το εσωτερικό εμπνέει εμπιστοσύνη με την πρώτη ματιά μέσω της ποιότητας και της απόλυτα σύγχρονης εικόνας του. Η Γαλλική εταιρεία προτείνει άνεση με το μοντέρνο ταμπλό, τα όμορφα σχήματα και τα καθίσματα που προσκαλούν τους επιβάτες να έρθουν και να καθίσουν για μεγάλα διαστήματα.

Η Ηλεκτρική Έκδοση που κάνει τη μεγάλη διαφορά

Το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric ενσωματώνει τη σύγχρονη ηλεκτρική, βιώσιμη κινητικότητα, ενισχύοντας την άνεση και την ευελιξία στη χρήση. Με την ηλεκτρική λειτουργία, οι επιβάτες τυλίγονται σε μια αύρα ηρεμίας.

Μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης

Ο ηλεκτρικός κινητήρας έχει ισχύ 136 ίππων, με 260 Nm ροπής. Η επιτάχυνση 0-100 km/h γίνεται σε 9,7 δευτερόλεπτα στο πρόγραμμα Sport και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα. Η μπαταρία είναι 400 V Li-Ion με χωρητικότητα 50 kWh, είναι εγγυημένη για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ για το 70% της χωρητικότητά της στη φόρτιση.

Ο χρόνος φόρτισης

Στo Mode 4, σε ταχυφορτιστή 100 kW, η μπαταρία σε 30 λεπτά της ώρας, έχει φορτίσει στο 80%. Στο Mode 3, με wall box οικιακό 32 A η επαναφόρτιση της μπαταρίας επιταχύνεται και διαρκεί 7,5 ώρες σε μονοφασικό ρεύμα ή ακόμη και 5 ώρες σε τριφασικό, με τη χρήση του standard εσωτερικού φορτιστή 11 kW.

Με 31 εξωτερικούς συνδυασμούς, μπορεί να βρει κανείς αυτό που θέλει για να ταιριάξει με την εικόνα του.

Αποθηκευτικοί χώροι

Υπάρχουν τουλάχιστον 16 αποθηκευτικοί χώροι με συνολικό όγκο 39 λίτρων που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη πρακτικότητα για τις καθημερινές ανάγκες, με καινοτόμο και πρακτικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες προσδοκίες όλων των επιβατών.

Σύγχρονη, υψηλής τεχνολογίας φωτεινή υπογραφή

Μπροστά, με τα φώτα ημέρας σε σχήμα «V», ενσωματώνει τα νέα αισθητικά πρότυπα της Citroën, μια φυσική εξέλιξη του φωτιστικού αποτυπώματος της με διπλά φωτιστικά σώματα και χρωμιομένο σήμα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του αυτοκινήτου.

Citroen C4 Ë-C4 C-Cross–100% Electric

Ισχύς (PS)

136

Τελική Ταχύτητα (km/h)

150

Επιτάχυνση (sec)

9,7

Αυτονομία (km)

350

Ροπή (Νm)

260

Χώρος αποσκευών (lt)

380

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video