ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Jaguar I-PACE

Jaguar I-Pace

Από το ντεμπούτο της, η I-Pace έχει κερδίσει περισσότερα από 80 παγκόσμια βραβεία, όπως το World Car of the Year 2019, το World Car Design of the Year και το World Green Car, ενισχύοντας την άποψη πως η Jaguar “έσκισε” το βιβλίο κανόνων για να γίνει το πρώτο και καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του είδους του.

Αναβαθμισμένη στα σημεία

Η Jaguar I-PACE – το πρώτο premium ηλεκτρικό SUV στον κόσμο – προσφέρει τώρα ένα νέο γρήγορο, διαισθητικό σύστημα ψυχαγωγίας και ταχύτερη δυνατότητα φόρτισης, επιπλέον ενισχύει την διακριτική της εμφάνιση  με το Atlas Grey φινίρισμα στο πλέγμα της “μάσκας”, νέα και βελτιωμένη παλέτα χρωμάτων και τροχούς 19 ιντσών.

Επιδόσεις Jaguar

SUV με sport ψυχή

Με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες σε κάθε άξονα, ειδικά σχεδιασμένους  από την Jaguar, (400PS) και κατασκευή αλουμινίου με χαμηλό κέντρο βάρους, η I-PACE προσφέρει ασυναγώνιστη ισορροπία απόδοσης,  πολυτέλειας και ευελιξίας.

Γρήγορη και απλή πληροφόρηση

Σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro: τόσο γρήγορο και εύκολο στη χρήση όσο το smartphone σας, με πλοήγηση, που μπορεί να σας δείξει τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης, πόσο θα κοστίσει και πόσο θα διαρκέσει αυτή.

Η I-PACE αλλάζει τον αέρα σας

Βελτιωμένη ευεξία για τους επιβάτες : Ο ιονιστής αέρα καμπίνας (με διήθηση PM2.5) συγκρατεί πολύ λεπτά σωματίδια και αλλεργιογόνα. Η I-PACE μπορεί να φιλτράρει τον αέρα της καμπίνας ενώ φορτίζεται πριν από ένα ταξίδι.

Η ηλεκτροκίνηση γίνεται εύκολη

Με αυτονομία έως και 470 χλμ  (WLTP) από την μπαταρία των 90kWh, οι πελάτες με σταθερό ημερήσιο δρομολόγιο θα χρειαστεί να φορτίζουν την I-PACE τους μία φορά την εβδομάδα.

Η Jaguar I-PACE έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι κάθε μέτρο της διαδρομής των πελατών της προσφέρει ηρεμία και κάνει την κατοχή ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου όσο το δυνατόν πιο εύκολη.

Δυναμική οδική συμπεριφορά

Η οδική συμπεριφορά είναι ένα από τα  δυνατά χαρτιά της I-PACE. Χάρη στην αρχιτεκτονική του νέου αλουμινένιου πλαισίου που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ηλεκτρικό μοντέλο, το βρετανικό SUV είναι τόσο στιβαρό όσο τα sport αυτοκίνητα της εταιρίας. Oι μπαταρίες έχουν τοποθετηθεί ανάμεσα στους δύο άξονες, στο χαμηλότερο δυνατό σημείο και η κατανομή του βάρους βρίσκεται στο ιδανικό 50:50. Τέλος η προαιρετική ενεργή  ανάρτηση αέρα της I‑PACE χαμηλώνει το αυτοκίνητο σε ταχύτητες άνω των 105km/h για να γίνει η sport αίσθηση πιο έντονη.

Συνεχή εξέλιξη και βελτίωση

Η I-PACE είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Software Over the Air (SOTA). Αυτό σημαίνει ότι οι λειτουργίες όπως: Η ψυχαγωγία, η διαχείριση της μπαταρίας και η φόρτιση μπορούν να ενημερωθούν εξ αποστάσεως και να επιτρέψουν στην I-PACE να βελτιώνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου.

Jaguar I-PACE

Ισχύς (PS)

400

Τελική Ταχύτητα (km/h)

200

Επιτάχυνση (sec)

4,8

Αυτονομία (km)

470

Ροπή (Νm)

696

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video