Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 13:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(16) "politeli-montela"

Jaguar I-Pace

Από το ντεμπούτο της, η I-Pace έχει κερδίσει περισσότερα από 80 παγκόσμια βραβεία, όπως το World Car of the Year 2019, το World Car Design of the Year και το World Green Car, ενισχύοντας την άποψη πως η Jaguar “έσκισε” το βιβλίο κανόνων για να γίνει το πρώτο και καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του είδους του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/6

Audi A3 Sportback

Το νέο Audi A3 Sportback, στην τέταρτη γενιά του, είναι ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρο sport DNA και γραμμές που του χαρίζουν μία πολύ δυναμική παρουσία στο δρόμο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/6

Jaguar F-PACE

Η Jaguar F-PACE είναι ένα SUV υψηλών επιδόσεων που συνδυάζει βραβευμένη σχεδίαση, επιδόσεις και διαισθητικές τεχνολογίες που υπόσχονται μοναδική εμπειρία ταξιδιού.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/6

Mercedes-Benz A-Class

Το compact αυτοκίνητο της νέας εποχής θέλει να έχει εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές, βασιλική άνεση και προηγμένες τεχνολογίες. Αυτό το αυτοκίνητο υπάρχει ήδη και είναι η νέα Mercedes-Benz A-Class. Τώρα και σε Plug-in Hybrid!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/6

Peugeot 3008

Το Peugeot 3008 έχει κατακτήσει πολλές καρδιές χάρη στην επιβλητική του σχεδίαση, στις καινοτόμες τεχνολογίες και στη μεγάλη γκάμα κινητήρων. Σημαντικός σταθμός αποτελεί και η διάκριση του τίτλου του “Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς”.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/6