ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Xiaomi

Xiaomi Mobility

Αν λατρεύετε τη συνδεσιμότητα και τη νέα τεχνολογία ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε τους ειδικούς, να εμπιστευτείτε την Xiaomi.

Η τεχνολογία στις υπηρεσίες σας

Εφαρμόζοντας το όραμα της: «Γίνε φίλος με τον καταναλωτή και γίνε η πιο cool εταιρεία στην καρδιά των χρηστών», η Xiaomi συνεχώς κυνηγά καινοτομίες, εμπειρία χρήστη υψηλής ποιότητας και λειτουργική αποδοτικότητα.

Προσιτή τεχνολογία

Η εταιρεία κατασκευάζει ασταμάτητα εκπληκτικά προϊόντα σε ειλικρινείς τιμές ώστε να μπορεί ο καθένας στον πλανήτη να απολαύσει μια καλύτερη ζωή μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας.

30 χλμ επιπλέον μεγάλη απόσταση

Τα ηλεκτρικά πατίνια της έχουν σύστημα KERS, το οποίο μπορεί να ανακτήσει την κινητική ενέργεια από το φρενάρισμα και να τη μετατρέψει σε ηλεκτρική ενέργεια, επεκτείνοντας την ήδη μεγάλη εμβέλεια των 30 χιλιομέτρων απόστασης.

Η κορυφαία πλατφόρμα καταναλωτή

Η εταιρεία έχει καθιερώσει την κορυφαία στον κόσμο πλατφόρμα καταναλωτή AIoT (AI+IoT) με 374,5 εκατομμύρια έξυπνες συσκευές να είναι συνδεδεμένες στην πλατφόρμα της.

Προϊόντα τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο

Τα προϊόντα Xiaomi κυκλοφορούν σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο.

Mi Electric Scooter 3

Το Mi Electric Scooter 3 είναι το ιδανικό σκούτερ πόλης, με ισχυρή απόδοση κινητήρα χωρίς ψήκτρες και μέγιστη ισχύ 600W. Φτάνει τα 25 χλμ./ ώρα, και έχει ικανότητα ανάβασης με κλίση 16%.

Η Xiaomi διαθέτει τεράστια απήχηση σε όλο τον πλανήτη κάτι που αποδεικνύουν και οι διακρίσεις της: No2 στον κόσμο, Νο1 στην Ευρώπη και περισσότερα από 1.000 Mi Stores παγκοσμίως

Fortune Global 500

Τον Αύγουστο του 2021 η εταιρεία μπήκε για τρίτη φορά στη λίστα Fortune Global 500, καταλαμβάνοντας την 338η θέση, 84 θέσεις πιο πάνω σε σχέση με το 2020.

Η Νο2 εταιρία στα smartphones

H Xiaomi, Νο1 στην Ευρώπη, αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρείες smartphones. Από το δεύτερο τρίμηνο του 2021, η Xiaomi είναι η νούμερο 2 εταιρεία smartphones στην παγκόσμια αγορά.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video