ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Volvo C40 Recharge & XC40 Plug-in Hybrid

Volvo C40 Recharge & XC40 Plug-in Hybrid

Δύο προτάσεις στην κατηγορία Crossover για την Volvo με το αμιγώς ηλεκτρικό C40 Recharge και το XC40 Plug-in Hybrid.

Δύο προτάσεις με κοινή δύναμη

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Crossover της Volvo δεν κάνει συμβιβασμούς. Kαθίστε στη θέση του C40 Recharge και απολαύστε την άνεση της οδήγησης Οne Pedal Drive την ομαλή επιτάχυνση και την τετρακίνηση – με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Στην άλλη πλευρά το μικρότερο μοντέλο της σειράς Recharge Plug-in της Volvo διατηρεί όλη την τεχνολογική αίγλη της εταιρίας, με την plug-in υβριδική διάταξη να προσφέρει υψηλές επιδόσεις με το ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα.

Η ηλεκτροκίνηση σε δύο εφαρμογές

C40 Recharge: Το αμιγώς ηλεκτρικό

Μερικές φορές η πιο δυναμική οδήγηση είναι και η πιο διακριτική, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και λιγότερο θόρυβο. Αντλώντας ισχύ από μια μπαταρία υψηλής τάσης και από δύο ηλεκτροκινητήρες, το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge αποτελεί ξεκάθαρη πρόοδο.

Το XC40 φορτίζει μπαταρίες

Στα plug-in υβριδικά της Volvo, ένας ηλεκτροκινητήρας και ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης συνεργάζονται, προσφέροντας επιλογή μεταξύ των προγραμμάτων Pure, Power και Hybrid, ώστε να έχετε απόλυτο οδηγικό έλεγχο και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Σχεδιαστικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν

Χάρη στο κομψό πλευρικό προφίλ του, τυπικό χαρακτηριστικό crossover, τη στάνταρ μαύρη οροφή που δημιουργεί έντονη αντίθεση, τα καλύμματα των καθρεπτών και άλλες ασορτί σχεδιαστικές λεπτομέρειες, το C40 Recharge εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του.

Επιλέξτε πώς θα κινηθείτε

Επιλέξτε το πρόγραμμα Pure για μηδενικές εκπομπές ρύπων, το πρόγραμμα Hybrid για να αφήσετε το αυτοκίνητο να βελτιστοποιήσει την αποδοτικότητα και την άνεση ή το πρόγραμμα Power για υψηλές επιδόσεις. Και για να αυξήσετε την πρόσφυση υπάρχει και ένα πρόγραμμα AWD.

Κορυαία εμπειρία πολυμέσων και ήχου

Μιλήστε στο Google από το δικό σας C40 Recharge με φωνητικό έλεγχο. Με πρόσβαση σε εφαρμογές του Google Play και ένα κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα Harman Kardon, εσείς, το αυτοκίνητό σας και η ζωή σας δεν έχετε υπάρξει ποτέ πιο πολύ «μαζί».

 

Τα δύο μοντέλα χαρακτηρίζονται από μίνιμαλ κομψότητα που συναρπάζει και έναν premium χαρακτήρα ποιότητας και εξοπλισμού.

Προβολείς Pixel

Οι προβολείς Pixel έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπεται το θάμπωμα των άλλων χρηστών του δρόμου. Αυτό επιτυγχάνεται με την ύπαρξη 84 λαμπτήρων Pixel LED σε κάθε προβολέα, οι οποίες προσαρμόζονται στην κίνηση μπροστά από το C40 Recharge, ενώ συνεχίζουν να φωτίζουν αποτελεσματικά τον δρόμο.

Πόλος έλξης για τους εταιρικούς πελάτες

Καθημερινή μετακίνηση με απόλυτη οικονομία και μηδενική κατανάλωση καυσίμου, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους (41-45 g/km, σύμφωνα με το νέο παγκόσμιο πρότυπο WLTP). To τελευταίο καθιστά το μοντέλο ιδιαίτερα ελκυστικό στους εταιρικούς χρήστες, καθώς τους απαλλάσσει από φόρο. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η μέση κατανάλωση καυσίμου κατά WLTP, που δεν ξεπερνά τα 2 με 2,5 λίτρα ανά 100 χλμ.

Volvo C40 Recharge

Ισχύς (PS)

408

AWD

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Επιτάχυνση (sec)

4,7

Αυτονομία (km)

420

Ροπή (Νm)

660

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video