ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Segway

Segway Greece

Η Segways Greece είναι η επίσημα εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Segway Inc στην Ελλάδα, που παρέχει τα προϊόντα Segway και Ninebot

Ποια είναι η Segway

Η Segway–Ninebot είναι μα καινοτόμος εταιρεία, με ιδιαίτερα δημοφιλή προϊόντα και πρωταγωνιστική θέση στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης.

Ευελιξία και οικονομία

Ninebot & Segway

Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ninebot & Segway ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2015, με στόχο την περαιτέρω επένδυση τόσο σε έρευνα και σχεδίαση όσο και στην ανάπτυξη των μεταφορικών μέσων μικρών αποστάσεων .

Η απόλυτη eco friendly μετακίνηση

Έχοντας εντάξει στο product portfolio 4 μοντέλα e-motorcycles, τα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα Segway προσφέρουν την απόλυτη eco friendly εμπειρία μετακίνησης χωρίς βέβαια να λησμονούν την ευχρηστία αλλά και την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Πως το οδηγείτε;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι δίπλωμα αυτοκινήτου (ηλικίας 27+, με 6+ χρόνια κατοχής), για να απολαύσετε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης χωρίς το άγχος για θέσεις στάθμευσης αλλά και για καύσιμο.

Ελευθερία κίνησης

Με ιδιαίτερο στιλ και απέριττο σχεδιασμό τα scooter της Segway δίνουν ένα έντονο συναίσθημα ελευθερίας αλλά και διασκέδασης κάθε φορά που κινείστε στους πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

Κίνηση και διασκέδαση

Σκοπός της Segway Greece είναι η παροχή ξεχωριστών δραστηριοτήτων αναψυχής στους επισκέπτες των ξενοδοχείων μέσω της ενοίκιασης των δίτροχων ηλεκτροκίνητων οχημάτων Segway.

Η Info Quest Technologies ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Segway και την είσοδο της στην αγορά ηλεκτροκίνητων scooter τον Ιούλιο του 2021.

Στόχος η ευκολία

Το Segway E110SE που σου προσφέρει αυτονομία έως 97 χλμ. και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω Smartphone. Επιπλέον, διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία για εύκολη φόρτιση.

Κίνηση χωρίς καύσιμο

Η Segways Greece ανοίγει τους ορίζοντές της και με νέα προϊόντα στη γκάμα της, πάντα με επίκεντρο το καθημερινό ευ ζην.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video