ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Bird

Bird Ποδήλατα - Πατίνια

Η δημοφιλία των ηλεκτρικών ποδηλάτων έχει κυριολεκτικά εκτοξευθεί. Η Bird είναι η εταιρεία που αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής ενώ παράλληλα προσφέρει συνεργασία με προγράμματα κοινής χρήσης ποδηλάτων (bike sharing).

Τα bird στον κόσμο

H Bird έχει παρουσία σε 130 πόλεις σε 5 ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αμερικής.

Νέο δίκυκλο για την κοινόχρηστη πλατφόρμα

Η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο ηλεκτρικό ποδήλατο, το Bird Bike, που σχεδιάστηκε προκειμένου να προσθέσει ένα νέο πεδίο μικροκινητικότητας στην κοινόχρηστη πλατφόρμα οχημάτων της.

Άμεσα συνδεδεμένο

Το νέο Bird Bike διαθέτει μια έξυπνη συνδεδεμένη συσκευή με αισθητήρες που επικοινωνεί με το κεντρικό σύστημα και τις λειτουργίες που προσφέρει η Bird.

Αυτοματοποιημένες λειτουργείες

To ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει αυτοματοποιημένη διαγνωστική τεχνολογία για τον περιορισμό της ταχύτητας του, προκειμένου να συμμορφώνεται με τους τοπικούς κανονισμούς ανά γεωγραφική τοποθεσία.

Στιβαρό πλαίσιο

Το e-bike ζυγίζει 34 kg και είναι ελαφρώς βαρύτερο από τα περισσότερα ηλεκτρικά ποδήλατα,

Σχεδιασμένο για την πόλη

Διαθέτει πιο στιβαρό σχεδιασμό και κατασκευή ιδανικό για να επιβιώσει στις συνθήκες των αστικών δρόμων.

Η Bird είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στη μείωση της κυκλοφορίας στην πόλη, στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα  και το πιο σημαντικό, στην προσφορά ασφαλών και βολικών μέσων μετακίνησης.

To ηλεκτρικό ποδήλατο της Bird περιλαμβάνει επίσης, ένα άκαμπτο μπροστινό καλάθι και τροχούς με ιδιαίτερες ακτίνες που είναι πολύ πιο εύκολες στη συντήρησή τους.

Το Bird one παραμένει ένα από τα πιο στιβαρά πατίνια-σκούτερ, αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει σε συνεχή χρήση και σχετική φθορά.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video