ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Blink Charging Hellas

Blink Charging Hellas

Η Blink είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες που διαθέτουν και λειτουργούν δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αμερική σε αυτοκινητόδρομους και μεγάλες πόλεις.

Φορτίζουμε το μέλλον, ενώνουμε τον κόσμο

Η εταιρεία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς και τη διάθεση, λειτουργία και διαχείρισή τους μέσω συμφωνιών μακροχρόνιας μίσθωσης.

Ξεκίνημα πάνω στην ανάπτυξη

Η αρχή από την Ελλάδα

Το Μάιο του 2019, η Blink, ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα (Blink Charging Hellas) εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές.

Αστική φόρτιση

Η Βlink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Υποδομές στις ΗΠΑ

Η Blink υποστηρίζει αυτή την αποστολή μέσα από τη δημιουργία υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΕV) στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, προάγοντας την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης.

Προσαρμογή στα θέλω του πελάτη

Η εταιρεία παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε τοποθεσίας.

Ολοκληρωμένη διαχείρηση

Η Blink αναλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση κι επισκευή των φορτιστών, καθώς και την πλήρη διαχείριση της τιμολόγησης των υπηρεσιών φόρτισης και το after sales support.

Ως μέλος του Hubject, η Blink διασφαλίζει σε κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος εύκολη και διασυνοριακή πρόσβαση στους φορτιστές της.

Eγγύηση Blink

Η Blink εγγυάται την αξιοπιστία που έχει εδραιώσει εδώ και μια 10ετία ο αμερικανικός κολοσσός Blink Charging Co. σε διεθνές επίπεδο, καθώς και την τεράστια τεχνογνωσία του ως η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο με ιδιόκτητο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

Ρυθμιστική Ασφάλεια

Η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων συνιστά μια ρυθμιζόμενη υπηρεσία που υπόκειται στον έλεγχο εποπτικών αρχών, καθώς επηρεάζει τη λειτουργία των εθνικών συστημάτων παραγωγής και μεταφοράς ενέργειας. Η Blink διαθέτει πλατφόρμες διαχείρισης όλων των φορτιστών της, καθώς και των ενεργειακών συστημάτων που τους συνοδεύουν, σε πλήρη συμμόρφωση όχι μόνο με τις τρέχουσες αλλά και με τις μελλοντικές απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video