ΑΦΙΕΡΩΜΑ

AutoHellas Hertz

Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz επενδύει σε ένα βιώσιμο μέλλον με όραμα την εξυπηρέτηση του χρήστη.

Με το βλέμμα στο μέλλον

Η Autohellas Hertz ενισχύει τη δυναμικότητά της με νέα διαφορετικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα αυτοκινήτων για όλες τις ανάγκες, από το ευέλικτο Fiat 500 BEV έως το κορυφαίο Tesla Model 3

Ηλεκτροκίνηση στην αγορά των βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων

Πρωτιά στην αγορά

Η Autohellas Hertz είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που διαθέτει ηλεκτρικά οχήματα στον στόλο της από το 2019, αναδεικνύοντας τη σημασία της ηλεκτροκίνησης στην αγορά των βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων.

Προστασία για το περιβάλλον

Η κίνηση εμπεριέχει ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς ο στόλος των αυτοκινήτων δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας μηδενικές εκπομπές CO2 και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις.

Λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες

Η Autohellas Hertz ενισχύει την δυναμική της στο νέο περιβάλλον έξυπνης κινητικότητας  προσαρμόζοντας κατάλληλα και τις ευέλικτες υπηρεσίες, που διαθέτει για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις εστιάζοντας στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε περίπτωσης.

Τετράτροχα και δίκυκλα

Εκτός από τα αυτοκίνητα η Autohellas Hertz ενισχύει τον ηλεκτροκίνητο στόλο των βραχυχρόνιων μισθώσεων και στα eScooters (με τα  Seat MO) που διευρύνουν τις επιλογές ηλεκτροκίνησης σε δημοφιλείς σταθμούς όπως η Αθήνα, η Πάρος και η Μύκονος.

Πρωτοπορία

Όλα τα παραπάνω αναδεικνύουν την Autohellas Hertz ως πρωτοπόρο στο χώρο των μισθώσεων οχημάτων.

H  Autohellas Hertz έχει τρόπο να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις στη σύγχρονη εποχή και τις ανάγκες που αυτή διαμορφώνει.

Get Electrified

Το μέλλον της οδήγησης γίνεται όλο και πιο “πράσινο” και η Autohellas Hertz σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε πρώτοι τα καλύτερα ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς.

Η ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία μετακίνησης

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το περιβάλλον. Η ενοικίαση ηλεκτρικού αυτοκινήτου από την Autohellas Hertz υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία μετακίνησης, για έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής φορτισμένο με συναισθήματα. Ανακαλύψτε τον εμπλουτισμένο στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων μας, διαθέσιμο και για Online κράτηση.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video