ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ford Mustang Mach-E & Kuga PHEV

Ford Mustang Mach-E & Kuga PHEV

Δύο Sport Utility Vehicles ξεχωρίζουν από την γκάμα των ηλεκτρικών αλλά και Plug In Hybrid μοντέλων της Ford: Την Mustang Mach-E και το Kuga PHEV.

Ένα και ένα

Η Mustang Mach-E, είναι το αυτοκίνητο-θρύλος με το βαρύ όνομα, το οποίο περνά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης αλλάζοντας τα μέχρι πρότινος δεδομένα. Από την άλλη πλευρά το Kuga PHEV υπόσχεται οικονομικές μετακινήσεις χωρίς να παρεκκλίνει από τα οδηγοκεντρικά πρότυπα της Ford.

Αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug in Υβριδικό SUV;

Σπορ και ηλεκτρική

Σπορ και ηλεκτρική και με σαγηνευτικό σχεδιαστικό χαρακτήρα. Η Ford επεκτείνει την οικογένεια Mustang για πρώτη φορά μετά από 55 συναπτά έτη, φέρνοντας το διάσημο pony car στη σύγχρονη ηλεκτρική εποχή.

Οπτική διαίσθηση

Η κομψή οθόνη 15,5″ αποτελεί το επίκεντρο του διασυνδεδεμένου μας συστήματος Ford SYNC επόμενης γενιάς με διασυνδεδεμένη πλοήγηση, άμεσες ενημερώσεις και κέντρο πρόσβασης Wi-Fi.

Το πρώτο Ευρωπαϊκό Plug In Υβριδικό

H τρίτη γενιά του μικρομεσαίου SUV της Ford δεν έχει αμιγώς ηλεκτρική υπόσταση, αλλά αποτέλεσε το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρείας στην Ευρώπη που έμπαινε στην πρίζα.

Δύο κόσμοι

Το Ford Kuga PHEV «παντρεύει» δύο κόσμους, με κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικό μοτέρ που αποδίδουν συνδυαστικά 225 PS, εκπέμπουν μόλις 29 gr/km CO2 και καταναλώνουν 1,4 lt/100 km.

Η επιλογή δική σας

Στα πλαίσια της δέσμευσης να εξηλεκτρίσει την γκάμα της, η Ford, παρουσιάζει δύο επιλογές εξηλεκτρισμένων οχημάτων: Το αμιγώς ηλεκτρικό Mustang Mach-E και το Kuga Plug-in Hybrid.

Άνετη, επιβλητική και, κυρίως, χαρισματική, η Mustang Mach-E, αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως το blue oval έχει τον τρόπο ακόμη και με τα οχήματα που μπαίνουν στην πρίζα…

Mustang Mach-E με τρία προφίλ οδήγησης

Η Mustang Mach-E διαθέτει τρία προφίλ οδήγησης, Whisper, Active και Untamed, που παραμετροποιούν τον εσωτερικό φωτισμό της καμπίνας, τα γραφικά της οθόνης, την οδηγική συμπεριφορά καθώς επίσης και τον «ήχο κινητήρα»

Μηδενικός φόρος εταιρικής χρήσης και απαλλαγή τελών κυκλοφορίας

Το Ford Kuga PHEV εμπίπτει στα κριτήρια του τελευταίου φορολογικού νομοσχεδίου (CO2 έως 50 gr/km και ΛΤΠΦ έως 40.000 ευρώ) για μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης και ταυτόχρονα απαλλάσσεται από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Ford Mustang Mach-E

Ισχύς (PS)

351

AWD

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Επιτάχυνση (sec)

5,1

Αυτονομία (km)

610

Ροπή (Νm)

580

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video