ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δίπλα σου κάθε στιγμή

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα.

Αποστολή μας η προστασία του καθημερινού σας αγώνα

Έχει ιστορία 43 ετών κατά τη διάρκεια της οποίας έχει κτίσει σχέσεις ακλόνητης εμπιστοσύνης είναι έτοιμη να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη αλλά και στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Το δίκτυο

Με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 5.600 Ασφαλιστικούς Συμβούλους η Ευρωπαϊκή Πίστη εξυπηρετεί σήμερα πάνω από 660.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια σε ένα κύκλο εργασιών άνω των € 223 εκ. και ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα € 408 εκ. διαβάθμισης Α- έως ΑΑ+.

Η φιλοσοφία

Κεντρική φιλοσοφία της Ευρωπαϊκής Πίστης ήταν και παραμένει η αρχή «Πληρώνει Αμέσως» αναγνωρίζοντας πως η συνέπεια οφείλει να είναι η κυρίαρχη προτεραιότητα σε κάθε δύσκολη στιγμή των πελατών της.

Η συνέπεια

Ο υψηλός δείκτης φερεγγυότητας και η υψηλή αποθεματική επάρκεια εξασφαλίζουν την συνέπεια σε αυτή την φιλοσοφία συνδυάζοντας την αμέριστη ικανοποίηση και αποζημίωση των ασφαλισμένων παράλληλα με την ενίσχυση της οικονομικής ευρωστίας της εταιρίας.

Η επιλογή των προϊόντων και των υπηρεσιών δεν είναι απλά μια αγορά αλλά μια επένδυση ζωής που οφείλει να περιβάλλεται από την εμπιστοσύνη η Ευρωπαϊκή Πίστη σε όλη τη διάρκεια της πορείας της δημιουργεί προϊόντα προσανατολισμένα στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα κάθε εποχής.

Νέα προϊόντα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, πρωτοπόρησε εισάγοντας ως κλάδο ασφάλισης την Οδική Βοήθεια, άνοιξε την αγορά Αμοιβαίων Κεφαλαίων και ανέδειξε την ποιότητα ζωής ως ασφαλιστικό προϊόν δημιουργώντας μεταξύ άλλων οφέλη προς τους ασφαλισμένους μέσω προγραμμάτων επιστροφής ασφαλίστρων.

Καινοτόμες λύσεις

Με αυτή την καινοτόμα σκέψη η Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους της και στη νέα ψηφιακή και εποχή που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video