ΑΦΙΕΡΩΜΑ

To νέο brand της ΔΕΗ για την ηλεκτροκίνηση – ΔΕΗ Blue

ΔΕΗ Blue

Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε.

ΔΕΗ Blue: το συνώνυμο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Η ΔΕΗ Blue είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος υποδομών και υπηρεσιών φόρτισης που προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Το μέλλον φορτίζει

Γιατί ΔΕΗ Blue

Συνδυάζει την ιστορία και την τεχνογνωσία 70 χρόνων της ΔΕΗ και είναι Blue γιατί μπλε είναι το χρώμα του καθαρού ουρανού, της καθαρής θάλασσας, της εμπιστοσύνης και το χρώμα που συμβολίζει τη χώρα μας.

Το δίκτυο των φορτιστών

Η ΔΕΗ Blue είναι το πιο εκτεταμένο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στη χώρα, το πιο γεωγραφικά αναπτυγμένο και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο με πάνω από 400 σημεία φόρτισης πανελλαδικά.

Ο επόμενος στόχος

Ο στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι να υπερ-διπλασιάζουμε την εγκατεστημένη βάση μας, και ευελπιστούμε ότι η επίτευξη του επομένου στόχου των 1.000 Δημόσιων Φορτιστών, θα αποτελέσει ορόσημο για την περαιτέρω επιτάχυνση της προσβασιμότητας και διαθεσιμότητας της Ηλεκτροκίνησης στη χωρά μας.

Η συνολική εμπειρία

ΔΕΗ Blue είναι το δίκτυο των φορτιστών αλλά πρωτίστως είναι μια ψηφιακή εμπειρία. Το mobile app «ΔΕΗ Blue» (“DEI Blue”) και το website. Μέσα από αυτά, ο πελάτης  θα μπορεί να εντοπίζει το φορτιστή που είναι κοντά του, θα σχεδιάζει τις διαδρομές του και θα διαχειρίζεται τη φόρτιση του.

Η ΔΕΗ Blue ως ολοκληρωμένος πάροχος, έχει δεσμευτεί στην υλοποίηση ενός σημαντικού πλάνου επενδύσεων με σκοπό να αναπτύξει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών, και στην παροχή νέων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Πράσινη Ενέργεια

Στη ΔΕΗ Blue δεσμευόμαστε ότι σε όλους τους Φορτιστές μας η ενέργεια θα προέρχεται εξολοκλήρου από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, κάνοντας χρήση του πράσινου πιστοποιητικού εγγύησης προέλευσης της ΔΕΗ (GreenPass).

Καθαρή μετακίνηση

Πόλεις χωρίς καυσαέριο. Αυτοκίνητα που κινούνται αθόρυβα. Οδήγηση που σε γεμίζει με αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Αυτό είναι το μέλλον των μετακινήσεων με τη ΔΕΗ Βlue, το πιο εκτεταμένο δίκτυο δημόσια προσβάσιμων φορτιστών στη χώρα.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video