Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 22:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(13) "mobility-2021"

Hyundai Kona Electric & Tucson Plug in Hybrid

Hyundai Kona Electric & Tucson Plug in Hybrid, είναι τα δύο μοντέλα που επιλέξαμε από το Line Up των SUV της Hyundai. Από τη μία πλευρά ένα full ηλεκτρικό B-SUV και από την άλλη η κορυφαία έκδοση του Tucson. Η Ηλεκτρική εκδοχή του Kona προσθέτει στα πλεονεκτήματα της ελευθερίας και της πρακτικότητας και αυτό του οικονομικού και φιλικού προς το περιβάλλον χαρακτήρα. Η κορυφαία έκδοση του Tucson είναι και αυτή που αποτυπώνει τα πλεονεκτήματα του εξηλεκτρισμού σε επίπεδο απόδοσης και οικονομίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/19

Mercedes-Benz EQA 250 & GLE 350 de 4MATIC

Μία επιλογή αμαξώματος (Sport Utility Vehicle) με δύο διαφορετικά κινητήρια σύνολα (αμιγώς ηλεκτρικό και Plug-In υβριδικό για την Mercedes Benz με την EQA 250 και την GLE 350 de 4MATIC.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/19

Bird Ποδήλατα - Πατίνια

Η δημοφιλία των ηλεκτρικών ποδηλάτων έχει κυριολεκτικά εκτοξευθεί. Η Bird είναι η εταιρεία που αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής ενώ παράλληλα προσφέρει συνεργασία με προγράμματα κοινής χρήσης ποδηλάτων (bike sharing).

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/19

ΔΕΗ Blue

Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο που μετακινούμαστε.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/19

Jaguar Land Rover E-Pace, I-Pace, Evoque PHEV

Οι τρεις επιλογές από την Jaguar Land Rover δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες από την αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I-Pace την Plug in Hybrid E-Pace και Range Rover Evoque PHEV. Τα τρία SUV έχουν το στυλ, την πολυτέλεια αλλά και τις ικανότητες να κινηθούν σε εκτός δρόμου διαδρομές ή δύσκολες συνθήκες. Παράλληλα κρατούν τους ρύπους χαμηλά (ή δεν εκπέμπουν καθόλου) ενώ η οικονομία καυσίμου είναι σε υψηλά επίπεδα.

 

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/19

Skoda Enyaq iV

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Skoda είναι εκφραστικό στη σχεδίαση αλλά πάνω απ’ όλα αποδοτικό και χρηστικό SUV, πιστό στην παράδοση της Τσέχικης εταιρείας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/19

Volvo C40 Recharge & XC40 Plug-in Hybrid

Δύο προτάσεις στην κατηγορία Crossover για την Volvo με το αμιγώς ηλεκτρικό C40 Recharge και το XC40 Plug-in Hybrid.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/19

ABB Φορτιστές

To NewsAuto σας δίνει μία πρώτη γεύση από το αύριο και τον τρόπο που θα μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Οι νέοι επίτοιχοι φορτιστές (Wallbox) της ΑΒΒ είναι η νέα οικονομική και εύχρηστη λύση για γρήγορη και εύκολη φόρτιση του οχήματός σας.

 

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/19

Ford Mustang Mach-E & Kuga PHEV

Δύο Sport Utility Vehicles ξεχωρίζουν από την γκάμα των ηλεκτρικών αλλά και Plug In Hybrid μοντέλων της Ford: Την Mustang Mach-E και το Kuga PHEV.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 10/19

Blink Charging Hellas

Η Blink είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες που διαθέτουν και λειτουργούν δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αμερική σε αυτοκινητόδρομους και μεγάλες πόλεις.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 11/19

Ecodrome Minimotors

H Ecodrome δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διάθεση ηλεκτρικών οχημάτων και αξεσουάρ στην Ελλάδα από το 2018.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 12/19

Xiaomi Mobility

Αν λατρεύετε τη συνδεσιμότητα και τη νέα τεχνολογία ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε τους ειδικούς, να εμπιστευτείτε την Xiaomi.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 13/19

Honda e

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχεδιαστικά ηλεκτρικά μοντέλα γεφυρώνει το χθες με το αύριο της Honda σε ένα High-End Retro πακέτο. Το Honda e ισορροπεί ανάμεσα σε δύο φαινομενικά ασυμβίβαστους κόσμους, του high tech και του κλασικού.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 14/19

Seat Leon Plug-in Hybrid & MO

Hatchback με sportive οδική συμπεριφορά ή ένα Scooter 125 κ.εκ. με το οποίο μπορείτε να ελίσσεστε στην πόλη; Η Seat προτείνει δύο διαφορετικά οχήματα/λύσεις για τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Το Leon Plug-in hybrid και το  MOeScooter.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 15/19

Segway Greece

Η Segways Greece είναι η επίσημα εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Segway Inc στην Ελλάδα, που παρέχει τα προϊόντα Segway και Ninebot

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 16/19

Kosmoride e-bikes

H Kosmoride προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales στα e-bikes, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 17/19

Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz επενδύει σε ένα βιώσιμο μέλλον με όραμα την εξυπηρέτηση του χρήστη.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 18/19

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 19/19