ΑΦΙΕΡΩΜΑ

1Mercedes-Benz

Mercedes-Benz: H πολυτέλεια σε όλες της τις εκφάνσεις

Η Mercedes Benz έχει εδραιωθεί στο θυμικό των ανθρώπων του αυτοκινήτου και όχι μόνο ως μια μάρκα πολυτέλειας, κομψότητας και τεχνολογίας, κάτι που αποδεικνύεται με τον πιο εμφατικό τρόπο από την 7η συνεχόμενη ανάδειξή της ως η πιο πολύτιμη μάρκας πολυτελείας στα Best Global Brands του 2022.

Η αριστοκρατική πλευρά του αυτοκινήτου

Η Mercedes Benz είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πολυτελής μάρκα που βρίσκεται – για μια ακόμα χρονιά – στη δεκάδα των κορυφαίων brand του κόσμου αναδεικνύοντας τα μοναδικά στοιχεία ιδιαιτερότητας, εξευγενισμού και κομψότητάς της.

Επιμονή στην πολυτέλεια

Στόχος μόνο η πρώτη θέση

Στόχος της Mercedes-Benz είναι να δημιουργήσει τα πιο ελκυστικά αυτοκίνητα και να έρθει στην πρώτη θέση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και του λογισμικού οχημάτων.

Αύξηση δημοφιλίας

Μέσα στο 2022 η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει κατά 10% την αναγνωρισιμότητά της σύμφωνα με έρευνα που έγινε από την επιτροπή του Best Global Brands 2022.

Επίθεση σε όλα τα επίπεδα

Το μέλλον της Mercedes-Benz δείχνει εντυπωσιακό καθώς είναι αποφασισμένη να κερδίσει τη μάχη τόσο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων όσο και των υπερ-πολυτελών μοντέλων μέσω της Maybach, αλλά και των σπορ μέσω της AMG.

Σε πρώτο πλάνο η ηλεκτρικίνηση

Η απόφαση της Mercedes-Benz να στραφεί προς τον ηλεκτροκίνηση μέχρι το 2030 ήδη αποδίδει καρπούς μέσω της υπομάρκας EQ η οποία στηρίζει έμπρακτα τη στρατηγική της εταιρείας για πλήρη ουδετερότητα CO2 μέχρι το 2039.

Από το 1886 όταν και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κόσμο των οχημάτων η Mercedes-Benz δεν έχει σταματήσει να δρομολογεί τις εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας, της ασφάλειας και της κομψότητας. Μετά από 136 χρόνια το επίπεδο είναι τόσο υψηλό που πλέον η γερμανική μάρκα αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για την αυτοκινητοβιομηχανία συνολικά όσο και για την κατηγορία πολυτελείας ειδικά.

Κορυφαία αισθητική σε όλες τις κατηγορίες

Η Mercedes-Benz διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα πολυτελών μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες. Από την A-Class και την B-Class, μέχρι τις S-Class και G-Class, ο υποψήφιος αγοραστής έχει στη διάθεσή του τις πιο εκλεπτυσμένες επιλογές που θα καλύψουν τις πιο απαιτητικές του ανάγκες σε πολυτέλεια, τεχνολογία και κομψότητα.

Το «αστέρι» οδηγεί τις εξελίξεις

Η Mercedes-Benz ακολουθεί πλέον το δρόμο της εξωστρέφειας και ανοίγεται σε νέες συνεργασίες με προσωπικότητες και μάρκες από τον κόσμο της τεχνολογίας, της μουσικής, του κινηματογράφου και των σπορ. Αυτό της διασφαλίζει μια νέα οπτική γωνία που θα της επιτρέψει να κοιτάξει το μέλλον με ακόμα περισσότερες καινοτομίες, πάντα με οδηγό την κορυφαία πολυτέλεια.

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video