Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 18:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(17) "kalitera-politeli"

Volvo XC40

Compact σε διαστάσεις, αλλά μεγάλο σε καινοτομίες, το Volvo XC40 διαθέτει εκφραστικό design, έξυπνες αποθηκευτικές δυνατότητες και ιδιοφυείς τεχνολογίες που το καθιστούν ιδανικό για τη ζωή στην πόλη και όχι μόνο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Jaguar F-Pace

Το πολυτελές SUV υψηλών επιδόσεων της μάρκας συνδυάζει βραβευμένη σχεδίαση, επιδόσεις και προηγμένες τεχνολογίες που υπόσχονται μία μοναδική εμπειρία μετακίνησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Mercedes-Benz C-Class

Η νέα C-Class είναι η πρώτη κλασική σειρά μοντέλων της Mercedes-Benz που εξηλεκτρίζεται, ενώ προσφέρει μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση και νέες προηγμένες τεχνολογίες.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

DS 7 Crossback E-TENSE

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στη Formula E από το 2015 επεκτείνεται στην πλέον ολοκληρωμένη plug-in υβριδική γκάμα της DS Automobiles, με τη γαλλική φίρμα να προσφέρει σε δύο plug-in hybrid εκδόσεις το premium DS 7 Crossback. Tο πολυτελές SUV βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας, χάρη στο υψηλό επίπεδο φινέτσας και την avant-garde αισθητική του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Peugeot 3008

Το νέο Peugeot 3008 εφοδιάζεται με κορυφαία τεχνολογία την οποία συνδυάζει με μία σχεδιαστική φινέτσα και μεγάλη ισχύ, προσφέροντας πολυτελή χαρακτηριστικά κίνησης και μία ανεπανάληπτη αίσθηση οδήγησης που χαρακτηρίζει πάντα τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

Volvo XC60

Το φινετσάτο και γεμάτο σχεδιαστική και μηχανολογική ενέργεια SUV της σουηδικής εταιρίας είναι το πιο δημοφιλές της μοντέλο σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας ξεπεράσει ήδη το 1,68 εκατομμύριο μονάδες σε πωλήσεις.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Ford Mustang Mach-E

Η Ford διευρύνει την γκάμα της εμβληματικής Mustang με την προσθήκη της νέας Mustang Mach-E, που είναι αμιγώς ηλεκτρική και συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ αυτοκινήτου με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Range Rover Velar

To εντυπωσιακό Range Rover Velar αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών SUV, μιας και συνδυάζει πληθώρα αρετών. Ελκυστικό design, πολυτελές και άνετο εσωτερικό, εξαιρετικές δυνατότητες, ενώ διατίθεται και σε plug-in υβριδική έκδοση.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9