ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Opel Mokka-e

Opel Mokka-e

Η Opel επέλεξε τα τελευταία χρόνια να ακολουθήσει μια τολμηρή αισθητική προσέγγιση στα μοντέλα της και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Το ηλεκτρικό Mokka-e από την πρώτη στιγμή έθεσε νέα δεδομένα στην κατηγορία των SUV συνδυάζοντας την καινοτομία, την αντισυμβατικότητα και την τεχνολογία σε ένα άκρως ελκυστικό πακέτο που… ηλεκτρίζει.

Απέριττο, τολμηρό, πρωτοποριακό

Η σχεδίαση του Opel Mokka-e κατάφερε να σπάσει τη ρουτίνα της κατηγορίας των SUV προσφέροντας μια φρέσκια συνταγή. Η τολμηρή σχεδίαση του Opel Vizor, της χαρακτηριστικής μάσκας και οι φουτουριστικές λεπτομέρειες δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Το Mokka-e ουσιαστικά προσδιορίζει τη νέα γενιά της ηλεκτροκίνησης.

Η πυξίδα του μέλλοντος

Βελούδινος και αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας

Στην καρδιά του Opel Mokka-e βρίσκεται ένας σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας απόδοσης 136 ίππων με κορυφαία ροπή 260 Nm. Το σύνολο εγγυάται ομαλή και αθόρυβη λειτουργία με ισχυρές επιδόσεις όπως επιτάχυνση σε μόλις 9,2 δευτερόλεπτα από στάση έως τα 0-100 χλμ./ώρα και τελική ταχύτητα 150 χλμ./ώρα. Στο τέλος του έτους θα υπάρξει και μια ισχυρότερη έκδοση 154 ίππων με μπαταρία 54 kWh και αυτονομία που φτάνει έως και τα 406 χιλιόμετρα.

Premium εσωτερικός διάκοσμος

Το εσωτερικό του Mokka-e είναι προσανατολισμένο προς την άνεση και την πολυτέλεια. Ο ευχάριστος και high tech διάκοσμος και τα ανατομικά καθίσματα (με λειτουργία μασάζ) προσφέρουν απαράμιλλη άνεση στους επιβάτες. Παράλληλα, οι άφθονοι χώροι αποθήκευσης με έξυπνες θήκες και τα 310 λίτρα του πορτμπαγκάζ καλύπτουν τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Ξέγνοιαστα χιλιόμετρα

Η μπαταρία του Opel Mokka-e έχει χωρητικότητα 50 kWh και εξασφαλίζει αυτονομία 338 χιλιομέτρων (μεικτός κύκλος WLTP) με μία φόρτιση. Παράλληλα, οι χρόνοι φόρτισης είναι μειωμένοι χάρη στην υψηλή τεχνολογία της Opel που εξασφαλίζει την ανάκτηση του 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε μόλις 30 λεπτά σε ταχυφορτιστή (DC) 100 kW.

 

Απολαυστική εμπειρία οδήγησης

Η φιλοσοφία της διασκεδαστικής οδηγικής συμπεριφοράς έχει περάσει και στο ηλεκτρικό Mokka-e. Οι σωστά μελετημένες αναρτήσεις σε συνδυασμό με το άκαμπτο πλαίσιο και τα ισχυρά φρένα φροντίζουν όχι μόνο να προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στον οδηγό, αλλά να του χαρίσουν ευχάριστες οδηγικές στιγμές πίσω από το τιμόνι του Mokka-e.

Η Opel έχει δημιουργήσει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις για το Mokka-e με στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες του πελάτη. Ανάμεσα στις εκδόσεις βρίσκουμε την βασική Edition, την πληρέστατη Elegance, την δυναμική GS και την κορυφαία Ultimate. Κάθε μία έχει το δικό της πακέτο εξοπλισμού με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό της καμπίνας.

Το απόλυτο Connected Car

Δεν είναι τυχαίο ότι το Opel Mokka-e έχει κατακτήσει τον τίτλο «Connected Car» στην Ευρώπη. Αυτό μεταφράζεται σε μια μοναδική online εμπειρία όταν βρεθείς στο εσωτερικό του με τις οθόνες των 7,0 και 10,0 ιντσών να κλέβουν την παράσταση. Χάρη στο υψηλού επιπέδου σύστημα infotainment ο οδηγός απολαμβάνει πλοήγηση (Multimedia Navi Pro), εφαρμογές, μουσική και πολλές ακόμα υπηρεσίες με εύκολη και πρακτική πρόσβαση.

Αποτελεσματικά συστήματα ασφάλειας

Η ασφάλεια ήταν και είναι πρωταρχική για την Opel και το ηλεκτρικό Mokka-e είναι υπόδειγμα τεχνολογίας. Ανάμεσα στα συστήματα που κρατούν τους επιβάτες και τον οδηγό ξέγνοιαστο και γεμάτο αυτοπεποίθηση είναι το Automatic Cruise Control, το σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, τα καινοτόμα IntelliLux LED Μatrix φώτα, την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας και το σύστημα διατήρησης λωρίδας.

Opel Mokka-e

Ισχύς (PS)

136

Ροπή (Nm)

260

Επιτάχυνση (sec)

9,2

Μπαταρία (kWh)

50

Αυτονομία (Km)

388

Τιμή (€)

Από 41.000

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video