ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το Honda Civic e:HEV δίνει έμφαση στην άνεση

Honda Civic e:HEV. Έμφαση στην άνεση

Το νέο Honda Civic e:HEV σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να βελτιώσει την ποιότητας της καθημερινής ζωής με έξυπνες λύσεις και υψηλά επίπεδα χρηστικότητας και άνεσης.

Πλήρης ανθρωποκεντρική προσέγγιση

Η Honda έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο εσωτερικό του νέου Civic e:HEV δημιουργώντας μια καμπίνα γεμάτη φως, με άνεση χώρων και πολύ καλή ορατότητα, χωρίς να παραβλέψει φυσικά τόσο την ασφάλεια όσο και τη διευκόλυνση του οδηγού.

Εσωτερικό επόμενης γενιάς

Όλα για τον οδηγό

H προσέγγιση «Man-Maximum, Machine-Minimum» της Honda βασίζεται στην αρχή ότι ο σκοπός της τεχνολογίας και του σχεδιασμού είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες του οδηγού και των επιβατών. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το ελκυστικό και σύγχρονο εσωτερικό του νέου Civic e:HEV.

Συγχρονος ψηφιακός κόσμος

Ο οδηγός του νέου Civic e:HEV έχει στη διάθεσή του μια υψηλής ποιότητα ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών που του παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες λειτουργίας των συστημάτων του αυτοκινήτου. Ο πίνακας οργάνων έχει τη δυνατότητα παραμετροποίησης προκειμένου να προσρμοστεί στα μέτρα του εκάστοτε οδηγού.

Ασφάλεια με 11 αερόσακους

Το νέο Civic διαθέτει συνολικά 11 αερόσακους. Για πρώτη φορά τοποθετούνται αερόσακοι γονάτων και για τα δύο εμπρός καθίσματα προκειμένου να μειωθεί και άλλο η πιθανότητα τραυματισμού των επιβατών κατά τις εμπρός συγκρούσεις. Επιπρόσθετα υπάρχουν πλευρικοί αερόσακοι και για τα πίσω καθίσματα.

Μεγάλο πορτμπαγκάζ

Το πορτμπαγκάζ έχει χωρητικότητα 410 λίτρων, τιμή από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας του. Παράλληλα, το χαμηλό κατώφλι εξασφαλίζει την άνετη φόρτωση των αποσκευών ανεβάζοντας το επίπεδο της χρηστικότητας και σε αυτόν τον τομέα.

Το Civic συνδυάζει ένα διαισθητικό HMI με μια σειρά από υπηρεσίες συνδεσιμότητας κορυφαίου επιπέδου που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την προσβασιμότητα, την άνεση και την ευκολία χρήσης.

Ποιοτικά υλικά και πρακτικές λύσεις

Η κομψή, αλλά ταυτόχρονα και πρακτική σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας διαθέτει δύο ποτηροθήκες τοποθετημένες παράλληλα με τον επιλογέα. Οι κομψές μαύρες επιφάνειές της έχουν επικάλυψη ανθεκτική στις γρατσουνιές και τα δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ το υποβραχιόνιο διαθέτει μηχανισμό που ανοίγει αυτόματα στις 60 μοίρες αποκαλύπτοντας έναν μεγάλο κεντρικό αποθηκευτικό χώρο.

Τέλειος συνδυασμός φινέτσας και χρηστικότητας

Η Honda μπορεί να σχεδίασε το νέο Civic πάνω σε ένα νέο υβριδικό σύστημα, ωστόσο αυτό δεν έγινε εις βάρος της εσωτερικής ευρυχωρίας, της άνεσης και της πρακτικότητας. Η ολοκαίνουργια γενιά του Civic προσφέρει εξαιρετική καθημερινή χρηστικότητα καθιστώντας κάθε ταξίδι ευχάριστο για τους επιβάτες.

Honda Civic e:HEV

Ισχύς (PS)

181

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Επιτάχυνση (sec)

7,8

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

4,7

Χώρος αποσκευών (lt.)

410

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

108

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video