ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Το design του Honda Civic e:HEV εντυπωσιάζει

Honda Civic e:HEV. Με εντυπωσιακό design

Στο σχεδιασμό του νέου Civic e:HEV, oι μηχανικοί της Honda εστίασαν στη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων οδηγών με κομψότητα, δυναμισμό και χαρακτηριστική σιλουέτα.

Φρέσκια εμφάνιση με αεροδυναμική προσέγγιση

Η μεγαλύτερη πρόκληση στον σχεδιασμού του υβριδικού Civic ήταν να διατηρήσει τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του βελτιώνοντας ταυτόχρονα σημαντικά την αεροδυναμική του απόδοση. Παράλληλα, η ορατότητα είναι βελτιωμένη τόσο προς τα εμπρός όσο και προς τα πίσω.

Φινέτσα με επίκεντρο τον άνθρωπο

Το τρίπτυχο της επιτυχίας

Ορατότητα, άνεση και ευρυχωρία είναι τα τρία βασικά στοιχεία στο εσωτερικό του νέου Civic. Ο οδηγός και οι επιβάτες απολαμβάνουν μια αναζωογονητική εμπειρία κατά τη διάρκεια τόσο των μεγάλων διαδρομών όσο και των πρωινών μετακινήσεων.

 

 

Σύστημα Body Stabilizing Seat

Το Civic e:HEV είναι το πρώτο με σύστημα Body Stabilizing Seat για τους εμπρός επιβάτες. Το κάθισμα ενσωματώνει μια επίπεδη δομή χαλιού από ρητίνη για να υποστηρίζει ολόκληρο το κάτω μέρος του σώματος του οδηγού για μεγαλύτερη σταθεροποίηση και στήριξη.

Υψηλής ποιότητας επενδύσεις από ύφασμα και δέρμα

Τα καθίσματα με επένδυση από ύφασμα είναι στάνταρ στην έκδοση Elegance, ενώ το ακόμα πιο πλούσιο Sport διαθέτει συνδυασμό υφάσματος και συνθετικού δέρματος. Οι εκδόσεις Advance διαθέτουν συνδυαστική επένδυση δέρματος και συνθετικού δέρματος.

 

 

Εξαιρετικές χρωματικές επιλογές

Tο νέο Civic είναι διαθέσιμο με σύγχρονα χρώματα εξωτερικής βαφής, με το Sonic Grey ως βασική επιλογή. Επιπλέον, υπάρχουν οι επιλογές Premium Crystal Red και Premium Crystal Blue με περλέ φινίρισμα, καθώς και τα μεταλλικά Crystal Black και Platinum White.

Η Honda εφάρμοσε συγκόλληση με λέιζερ στην οροφή του Civic. Αυτή η τεχνολογία κατασκευής επέτρεψε στην οροφή και τα πλευρικά πάνελ να τοποθετηθούν πιο κοντά μεταξύ τους, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κορυφαία εμφάνιση και αίσθηση του αυτοκινήτου.

Προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας

Η οθόνη αφής των 9 ιντσών του συστήματος infotainment Honda Connect με προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας ξεχωρίζει στο εσωτερικό του Civic e:HEV, ενώ στην έκδοση Advance συναντάμε έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2 ιντσών με μεγάλο  εύρος δυνατοτήτων παραμετροποίησης.

Οι κομψοί προβολείς έχουν ενσωματωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπληρώνουν το ενδιαφέρον προφίλ, τονίζοντας το χαμηλό κέντρο βάρους και το δυναμικό στυλ του νέου Civic e:HEV. Εννέα LED, συμπεριλαμβανομένων των φώτων ημέρας, παρουσιάζουν ένα ευκρινές όσο και χαρακτηριστικό γραφικό.

Honda Civic e:HEV

Ισχύς (PS)

181

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Επιτάχυνση (sec)

7,8

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

4,7

Χώρος αποσκευών (lt.)

410

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

108

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video