Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 10:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ
string(16) "honda-civic-ehev"

Honda Civic e:HEV. High Tech!

Το νέο Honda Civic e:HEV συνοδεύεται από προηγμένα συστήματα τεχνολογίας και συνδεσιμότητας που ξεπερνούν τα στενά όρια διεπαφής που έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Προσβασιμότητα, ασφάλεια και διασκέδαση είναι τα σημεία αναφοράς των εφαρμογών τεχνολογίας αιχμής στο πακέτο infotainment του νέου Civic.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/6

Honda Civic e:HEV. Με κορυφαία απόδοση

Η συνεχής αναζήτηση της τελειότητας από τους μηχανικούς της Honda τα τελευταία 20 χρόνια χάρισε στο κοινό του Civic το μοναδικό υβριδικό σύστημα e:HEV το οποίο θέτει νέα δεδομένα σε ότι αφορά τον εξηλεκτρισμό.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/6

Honda Civic e:HEV. Ξεχωριστό

Πίσω στο 1972 η Honda παρουσίασε στον κόσμο ένα μοντέλο το οποίο έμελλε να γίνει σημείο αναφοράς στις μετακινήσεις. Το Civic ορίστηκε από τους Ιάπωνες ως «το αυτοκίνητο για τους ανθρώπους όλου του κόσμου» και με την έλευση της 11ης γενιάς με το νέο Civic e:HEV η Honda σφραγίζει την επιστροφή της στην κορυφή.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/6

Honda Civic e:HEV. Με εντυπωσιακό design

Στο σχεδιασμό του νέου Civic e:HEV, oι μηχανικοί της Honda εστίασαν στη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των σύγχρονων οδηγών με κομψότητα, δυναμισμό και χαρακτηριστική σιλουέτα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/6

Honda Civic e:HEV. Έμφαση στην άνεση

Το νέο Honda Civic e:HEV σχεδιάστηκε με βασικό στόχο να βελτιώσει την ποιότητας της καθημερινής ζωής με έξυπνες λύσεις και υψηλά επίπεδα χρηστικότητας και άνεσης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/6