Credit newsauto.gr

Η νέα GLA είναι ένα γνήσιο όχημα off-road όσον αφορά την περιέργεια και τον πόθο για περιπέτεια. Αντίθετα, οι δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές της πηγάζουν από τη γνήσια ώθηση προς τα εμπρός, σχεδόν σαν ένα coupé.

Ξεχωριστή σχεδίαση
Η περιέργεια και η δίψα για περιπέτεια είναι κυριολεκτικά γραμμένη σε κάθε σημείο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου και τον αναβαθμισμένο προφυλακτήρα, τώρα ακτινοβολεί ακόμα περισσότερη δύναμη. Τα αποκλειστικά σχεδιαστικά highlights της νέας GLA περιλαμβάνουν στοιχεία, όπως η προστατευτική ποδιά με εμφάνιση εκσκαφέα και οι μυώδεις γραμμές στο καπό. Διατίθενται τρεις γραμμές – Style, Urban και AMG και προαιρετικά το εντυπωσιακό πακέτο Νight.
Εσωτερικός κόσμος
Παρακάμψτε το μποτιλιάρισμα χάρη στην προαιρετική πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο και αφήστε το μοντέρνο σύστημα υποβοήθησης οδηγού να σας παρέχει απτή υποστήριξη. Απολαύστε τη μοναξιά και ταυτόχρονα μοιραστείτε την με όλους - μπορείτε να κάνετε ακόμα και αυτό: οι σύγχρονες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, καθώς και οι πολλές εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει σας συνδέουν προαιρετικά με ολόκληρο τον κόσμο. Στη διαδικασία αυτή, τα δύο πακέτα Exclusive φροντίζουν προαιρετικά για την ευεξία σας. Περιλαμβάνουν στοιχεία, όπως εξελιγμένα διακοσμητικά και προαιρετικά σπορ καθίσματα ή καθίσματα άνεσης σε μαύρο δέρμα buffalo. Μπείτε μέσα και δε θα θέλετε να βγείτε ποτέ ξανά.
Ανάρτηση-συναίσθημα
Η νέα GLA σας απελευθερώνει όταν κυνηγάτε τις στροφές, αφήνοντας πίσω της σκόνη και είναι πάντα έτοιμη για νέες περιπέτειες. Διαθέτει πολλές πτυχές και μπορείτε να τις ενισχύσετε περαιτέρω με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι τρόποι οδήγησης DYNAMIC SELECT σας επιτρέπουν να έχετε προαιρετικά μια ιδιαίτερα σπορ ή άνετη εμπειρία οδήγησης.
Τετρακίνηση 4MATIC
Περισσότερη πρόσφυση, περισσότερη ευστάθεια και ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο δρόμο και πιο πέρα: Η τετρακίνηση 4MATIC είναι έτοιμη για κάθε περιπέτεια - και διατίθεται για πολλές εκδόσεις του κινητήρα. Βελτιστοποιεί τον χειρισμό στο βρεγμένο δρόμο και στο χιόνι, υποστηρίζει τις δυναμικές στροφές, ενισχύει την σταθερότητα στην κατεύθυνση σε γρήγορα τμήματα του αυτοκινητόδρομου και βελτιώνει την επιτάχυνση σε χαλαρές επιφάνειες.
Intelligent Drive
Αυτό που ξεκίνησε εδώ και περισσότερο από δέκα χρόνια με το PRE-SAFE® και συνεχίστηκε με το DISTRONIC Distance Pilot, έχει εξελιχθεί σε μια νέα διάσταση στην οδήγηση: Intelligent Drive από τη Mercedes-Benz – η άνεση κι η ασφάλεια έχουν πια αναμιχθεί. Χάρη στη δικτύωση - οι ειδικοί της μάρκας το αποκαλούν "ανάμιξη αισθητήρων" - τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης αναλύουν περίπλοκες καταστάσεις και, χάρη σε αισθητήρες, τοποθετημένους περιμετρικά από το όχημα, αναγνωρίζουν πιο αποτελεσματικά τους πιθανούς κινδύνους στην κίνηση. Η τεχνολογική φαρέτρα να περιλαμβάνει πληθώρα ηλεκτρονικών βοηθημάτων όπως Distronic Distance Pilot, Attention Assist, σύστημα πέδησης Adaptive Brake με λειτουργία Hold, Hill-Star Assist, Intelligent Loght System, Parking Pilot κ.α.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Πετρελαίου: 1.5 109 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7G-DCT, 2.2 136 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7G-DCT, 2.2 177 hp / 7G-DCT - Βενζίνης: 1.6 122 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7G-DCT, 1.6 156 hp / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7G-DCT, 2.0 184 hp / 7G-DCT, 2.0 211 PS / 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7G-DCT, 2.0 381 PS / σπορ κιβώτιο 7 ταχυτήτων AMG-SPEEDSHIFT DCT
Δείτε περισσότερα

Αποκτήστε την Mercedes GLA μέχρι 31/12 με 5 χρόνια εγγύηση, service και mobilο, υπηρεσίες αξίας 2.100€

Το πρόγραμμα Mercedes “Welcome. My way”
Αποκτήστε σήμερα τη νέα Mercedes GLA με τον τρόπο που επιθυμείτε μέσω του προγράμματος “Welcome. Myway”. Πρόκειται για ένα σύνολο υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρεται σε κάθε πελάτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποκτήσει το αγαπημένο του μοντέλο με τον δικό του τρόπο. To “Welcome. Myway” αφορά στις διάφορες μεθόδους απόκτησης του οχήματος είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς, είτε με χρηματοδότηση, προσφέροντας διάφορες χρηματοδοτικές λύσεις και τρόπους αποπληρωμής σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης, εγγύησης και service. Παράλληλα, επιλέγοντας το πρόγραμμα "Welcome Freedom" απολαμβάνετε δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια service και 5 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo.

Αποκτήστε την Mercedes GLA μέχρι 31/12 με 5 χρόνια εγγύηση, service και mobilο, υπηρεσίες αξίας 2.100€

Παρουσίαση Βίντεο