ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Seat Arona

SEAT Arona

Το Arona συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των μικρών διαστάσεων του για χρήση στη πόλη με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός SUV για χρήση εκτός πόλης.

Το διαφορετικό ξεχωρίζει

Το στιβαρό εμπρόσθιο μέρος του Arona ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με το Ateca αλλά με  έντονη τρισδιάστατη εμφάνιση. Τα τριγωνικά εμπρόσθια φώτα το κάνουν εύκολα αναγνωρίσιμο και τα έντονα σχεδιαστικά πίσω φώτα δίνουν στο αυτοκίνητο μια πιο επιθετική εμφάνιση. Οι αιχμηρές και δυναμικές γραμμές εκφράζουν το σχεδιαστικό DNA της μάρκας.

Δυναμική συμπεριφορά, ευρυχωρία, άνεση και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης για το SEAT Arona

Εσωτερική σχεδίαση

Το SEAT Arona είναι κομψό, ευρύχωρο, πρακτικό και άνετο για καθημερινή χρήση, όσο και αποδοτικό στις εξορμήσεις εκτός πόλης. Όλα αυτά, συνδυάζονται με την τελευταία τεχνολογία σε θέματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Η πόλη και το SUV σας

Το συμπαγές αμάξωμα, η μοντέρνα σχεδίαση, η αίσθηση ασφάλειας και ελέγχου που προσφέρει η υπερυψωμένη θέση οδήγησης του Arona μαζί με τα πλεονεκτήματα του crossover χαρακτήρα του, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Άνεση για όλους

Οι βασικές διαστάσεις του Arona είναι: 4.138 mm μήκος, 1.780 mm πλάτος και 1.543 mm ύψος Ιδανικές συμπαγείς διαστάσεις για ευέλικτη οδήγηση στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο και στην ύπαιθρο που προσφέρουν παράλληλα ένα εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό.

Η τεχνολογία στην διάθεσή σας

Το  Arona από το 2018 διαθέτει επίσης και το νέο ψηφιακό cockpit, προσφέροντας εξαιρετική λειτουργικότητα και ψηφιακή ανάλυση, υψηλής ευκρίνειας  καθώς και τη διαδραστική φωνητική υπηρεσία Amazon Alexa.

Το νέο SEAT Arona είναι σχεδιασμένο για οδηγούς που αναζητούν συναρπαστική οδήγηση, διαφορετικότητα και λειτουργικότητα.

TGI by SEAT: Πράσινη μετακίνηση.

Το TGI by SEAT συνδυάζει βενζίνη και συμπιεσμένο φυσικό αέριο με λιγότερο κόστος καυσίμου και λιγότερες εκπομπές CO2. Καλό για το περιβάλλον. Ο κόσμος και το πορτοφόλι σας θα σας ευχαριστούν. Με την έκδοση 1.0 TSI 90 ίππων CNG. Η SEAT γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που λανσάρει κινητήρα που τροφοδοτείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο στην κατηγορία των compact crossover.

Η γκάμα του SEAT Arona

SEAT Arona Style
1.0 Eco TSI 95hp Start/Stop
1.0 Eco TSI 115hp Start/Stop
1.0 Eco TSI 115hp DSG Start/Stop
1.0 TGI CNG 90hp Start/Stop

SEAT Arona Xcellence
1.0 Eco TSI 115hp Start/Stop
1.0 Eco TSI 115hp DSG Start/Stop

SEAT Arona FR
1.0 Eco TSI 115hp Start/Stop
1.5 Eco TSI ACT Evo 150hp

 

SEAT Arona

Ισχύς (PS)

95

Τελική Ταχύτητα (km/h)

175

Επιτάχυνση (sec)

11,4

Εκπομπές CO2 (gr/km)

112

Ροπή (Νm)

175

Χώρος αποσκευών (lt)

400

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video