ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Nissan Juke

Nissan Juke

Το νέο Nissan Juke τραβάει τα βλέμματα, λόγω της δυναμικής και σπορ σχεδίασής του, ενώ σας κρατάει “σκλαβωμένο” η προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου και του συστήματος υποβοήθησης οδήγησης ProPILOT.

Crossover με coupe σχεδίαση

Κάθε ελκυστική λεπτομέρεια του εξωτερικού του νέου Nissan Juke παραπέμπει σε ένα σπορ coupe μοντέλο. Εμπνευσμένο από την τόλμη του αυθεντικού Juke και την αγωνιστική κληρονομιά της Nissan, το όμορφο crossover δημιουργήθηκε για να “γυρίζουν τα κεφάλια”.

Το νέο Juke γίνεται μοναδικό, χάρη στις πολλές προτάσεις εξατομίκευσης.

Ευχάριστη ατμόσφαιρα

Το εσωτερικό του νέου Nissan Juke είναι σχεδιασμένο γύρω από εσάς – με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες, εργονομικά χειριστήρια και ατμοσφαιρικό φωτισμό, σχεδιασμένο για να ανεβάζει την οδηγική σας διάθεση.

Ένας αλλά... Λέων

Το νέο Nissan Juke εφοδιάζεται με έναν ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα. Με προηγμένη μείωση τριβής και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο υπερσυμπιεστή, προσφέρει εξαιρετική απόκριση,  ενώ η επιλογή ECO προσφέρει οικονομία καυσίμου. Επιλέξτε ανάμεσα στο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή στο προηγμένο νέο 7-τάχυτο DCT (Dual Clutch Transmission),  για να ταιριάξει με το δικό σας στυλ οδήγησης.

Τεχνολογία ProPilot

Διαθέσιμο με μετάδοση DCT, το ProPILOT βοηθά το νέο σας Nissan Juke να διατηρήσει μια προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, με βάση την ροή της κυκλοφορίας. Μπορεί ακόμη και να σταματήσει πλήρως, αλλά και να επαναφέρει το αυτοκίνητο στην προκαθορισμένη ταχύτητα, όταν η κυκλοφορία θα αρχίσει να αποκαθίσταται.

Bose Personal Plus

Βυθιστείτε σε μία τελείως προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία 360°. Με τα ηχεία Bose UltraNearfield που βρίσκονται ενσωματωμένα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων (ανάλογα με την έκδοση), έχετε εκπληκτική καθαρότητα ήχου και μία μοναδική προσωπική εμπειρία.

3 προγράμματα οδήγησης

Ο 1.0 turbo κινητήρας των 117 ίππων και 180 Nm ροπής (200 Nm overboost) συνδυάζεται με το “D-Mode”. Το “D-Mode” επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει άνετα τις τρεις λειτουργίες -Standard, Eco και Sport– προκειμένου να ρυθμίζει την απόκριση του αυτοκινήτου ανάλογα με το δρόμο ή τη διάθεσή του .

Ασφάλεια 5 αστέρων

Από το λανσάρισμά του νέο Nissan Juke κέρδισε την κορυφαία αξιολόγηση των 5 αστεριών στο Euro NCAP. To Juke είναι εξοπλισμένο με πλήθος προηγμένων τεχνολογιών υποστήριξης οδήγησης και επιλογών ψυχαγωγίας και πληροφόρησης, κάνοντας την κάθε διαδρομή ασφαλέστερη, απλούστερη και πιο ευχάριστη.

Φρούριο ασφαλείας

Τα σημαντικότερα συστήματα ασφαλείας που εξοπλίζεται το Nissan Juke είναι  η Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων, η Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας, η Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας, το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας και την Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, ως μια μοναδική “πρεμιέρα” για την συγκεκριμένη κατηγορία. Η Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, προειδοποιεί τον οδηγό όταν ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο τυφλό σημείο του (κατά την αλλαγή λωρίδας) και επαναφέρει το νέο Juke πίσω στη λωρίδα του.

Συνδεδεμένοι... κάθε στιγμή

Η τελευταία έκδοση του συστήματος πληροφοριών ψυχαγωγίας NissanConnect επιτρέπει στους επιβάτες του νέου Juke να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay ή το Android Auto για να αντικατοπτρίζουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές smartphone, στην ενσωματωμένη οθόνη αφής 8 ιντσών.

“Ο κινητήρας του Juke είναι σε θέση να προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ απόδοσης, οικονομίας καυσίμου και λειτουργίας”, δήλωσε ο David Moss, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνας και Ανάπτυξης της Nissan Europe.

Έξυπνη και ευέλικτη αποθήκευση

Με χώρο αποσκευών έως και 422 λίτρα, το νέο Nissan Juke προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τσάντες, ψώνια και άλλα πολλά. Παράλληλα, διαθέτει έξυπνα σημεία για να αποθηκεύσετε μεγάλα και μικρά αντικείμενα στην καμπίνα – ιδανικό για τα οικογενειακά ταξίδια.

NissanConnect Services

Το NissanConnect σας προσφέρει απίστευτη ευκολία με μια εύχρηστη εφαρμογή. Από σοβαρές καταστάσεις, όπως αυτόματη κλήση για βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος, μέχρι ευκολίες όπως  το κλείδωμα από απόσταση του νέου σας Nissan Juke. Μπορείτε ακόμη και να συνδεθείτε με το νέο σας Nissan Juke μέσω του Google Home.

Nissan Juke 1.0 DIG-T

Ισχύς (PS)

117

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Ροπή (Nm)

180

Επιτάχυνση 0-100 (sec)

10,4

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

112

Μέση κατανάλωση (lt./100 km)

4,9

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video